0
0
0
 

Корисно знати

25.03.2016
Починаємо з азів: техніка нарізки від шефів
Починаємо з азів: техніка нарізки від шефів

Коли дитина вчиться читати, вона починає з літер та звуків. Так і з тими, хто навчається готувати: тут є базові навички, з яких починали усі кулінарні гуру. Сьогодні поговоримо про те, як різати правильно та швидко. Зрозуміло, спочатку потрібно вибра..

18.08.2014
Способи нарізки продуктів: основні поняття, терміни та техніки
Способи нарізки продуктів: основні поняття, терміни та техніки

Якщо ви заглянете в практично будь-який довідник для кухарів-початківців, величезний розділ буде присвячений саме нарізці...

27.01.2014
Як правильно точити ніж
Як правильно точити ніж

Захищайте пальці..

27.11.2013
Кухонні ножі. З чого складається ніж?
Кухонні ножі. З чого складається ніж?

Конструктивно практично будь-який ніж складається з леза та рукояті. Розглянемо, наприклад, докладніше складові частини класичного кухонного ножа...

26.11.2013
Види мусатів
Види мусатів

Мусати - це спеціальні точильні інструменти для редагування та відновлення початкової геометрії ріжучої кромки ножа. В даний час існує кілька основних видів мусатів - сталевий, керамічний та з алмазним напиленням...

10.09.2013
Технології і матеріали, використовувані для виробництва кухонних ножів Arcos
Технології і матеріали, використовувані для виробництва кухонних ножів Arcos

Для виробництва ножів відбирається сталь високої якості, збагачена Азотом(NITRUM®) до якої додаються молібден і ванадій, для надання стали твердості і міцності...

10.09.2013
Догляд за ножами Аркос
Догляд за ножами Аркос

Мийте ножі відразу після використання. Уникайте тривалого зіткнення ножів із залишками їжі; Не використайте соду, чистячі засоби містять хлор або хлориди, оскільки вони викликають корозію стали і "з'їдають" первинний блиск;..

09.09.2013
Чому шеф-кухарі вибирають ножі Arcos?
Чому шеф-кухарі вибирають ножі Arcos?

Чому саме бренд Arcos став синонімом якості ножів як для професійних кухарів, так і для багатьох хазяйок? Як правильно доглядати за хорошими ножами? І на чому, врешті-решт, зупинити свій вибір? На ці і багато інших питань спеціально для наших читачів..

09.09.2013
Кухонные ножницы. Как выбрать?_
Кухонные ножницы. Как выбрать?_

Измельчить зелень для салата, разделать тушку курицы или утки, вскрыть пакет с молоком, срезать плавники у рыбы – все это намного проще и быстрее сделать не ножом, а ножницами, причем специальными поварскими. Современные поварские ножницы отличаются ..

09.09.2013
Кухонні ножі. Як вибрати?
Кухонні ножі. Як вибрати?

Ви замислювалися над тим, що середньостатистична жінка проводить на кухні близько вісімнадцяти років свого життя? І зверніть увагу : левову частку часу і сил у неї віднімає подрібнення, очищення і шаткування продуктів. Тому недивно, що практичні хазя..