0 грн.
Оформити замовленняДля виробництва ножів відбирається сталь високої якості, збагачена Азотом(NITRUM®) до якої додаються молібден і ванадій, для надання стали твердості і міцності...
Мийте ножі відразу після використання. Уникайте тривалого зіткнення ножів із залишками їжі; Не використайте соду, чистячі засоби містять хлор або хлориди, оскільки вони викликають корозію стали і "з'їдають" первинний блиск;..
Чому саме бренд Arcos став синонімом якості ножів як для професійних кухарів, так і для багатьох хазяйок? Як правильно доглядати за хорошими ножами? І на чому, врешті-решт, зупинити свій вибір? На ці і багато інших питань спеціально для наших читачів..
Измельчить зелень для салата, разделать тушку курицы или утки, вскрыть пакет с молоком, срезать плавники у рыбы – все это намного проще и быстрее сделать не ножом, а ножницами, причем специальными поварскими. Современные поварские ножницы отличаются ..
Ви замислювалися над тим, що середньостатистична жінка проводить на кухні близько вісімнадцяти років свого життя? І зверніть увагу : левову частку часу і сил у неї віднімає подрібнення, очищення і шаткування продуктів. Тому недивно, що практичні хазя..