0
0
0
 

Кухонні ножі. З чого складається ніж?

Кухонні ножі. З чого складається ніж?

Складові частини ножа

1. Вістря

2. Лезо. Сталевий лист, який складає ріжучу частину ножа

3. Ріжуча кромка, заточений край

4. Тильна сторона ножа

5. Захист (захищає руку в процесі різання)

6. Обід – частина ножа, перехід леза в ручку. За його допомогою досягається баланс між ручкою та лезом.

7. Пластини ручки

8. Заклепки

9. Хвостовик. Частина металевого леза, що лежить у ручці, даючи ножу більшу стабільність та міцність.

Часто задавані питання про конструкцію ножів Arcos

Що таке хвостовик і для чого він потрібен в ножах?

Хвостовик — це металева частина леза, яка входить в рукоятку ножа, забезпечуючи додаткову стабільність та міцність. Завдяки хвостовику ніж стає більш стійким до навантажень, що підвищує його довговічність і покращує баланс.

В чому полягає роль захисту на ножах?

Захист на ножах — це елемент, який запобігає контакту руки з лезом під час різання. Він служить важливим захистом для пальців, мінімізуючи ризик порізів і допомагає забезпечити безпечне та зручне використання ножа.

Як важливий баланс між лезом і рукояткою ножа?

Баланс між лезом і рукояткою ножа забезпечується ободом, що з'єднує ці дві частини. Це важливо для зручності роботи з ножем, оскільки правильний баланс знижує втому руки і покращує контроль над ножем під час різання.