0 грн.
Оформити замовленняСоковитий стейк - страва, якій часто віддають перевагу не тільки жінки, а й чоловіки. Її смакові властивості повністю розкриваються при правильній нарізці м'яса, коли воно зберігає м'яку текстуру. Важливо підібрати правильні інструменти, тому нижче д..
Різноманітні фрукти з овочами є невід'ємною складовою повсякденного раціону кожної людини. Їхнє приготування часто потребує особливої точності й акуратності маніпуляцій. Тому в таких випадках слід користуватися універсальним ножем для овочів і фрукті..
Як вибрати хороший набір кухонних ножів? Саме це питання часто турбує людину, яка має намір оновити кухонний інвентар. Адже від їхньої якості безпосередньо залежить те, наскільки просто буде виконувати роботу, пов'язану з обробкою різноманітних проду..
У багатьох країнах і культурах сир є одним з найулюбленіших продуктів. І якщо одним не важливі деталі його подачі, то інші люди приділяють особливу увагу тому, як різати сир ножем для сиру. Це пристосування може входити до спеціального набору (деталь..
Оброблення м'ясної туші може бути досить швидким і не вимагати надто великих зусиль - для цього слід використовувати професійні обвалочні ножі для оброблення м'яса. Вони являють собою спеціальні інструменти, застосування яких дає змогу зрізати з кіст..
Риба - це джерело мінеральних речовин, білка та інших корисних елементів. Професійні кухарі точно знають, що для якісного і зручного оброблення цього продукту потрібен спеціальний ніж для риби або філейний. Який ніж для чищення риби кращий? У них є д..
Ніж сантоку - один із найпопулярніших кухонних інструментів, особливо серед тих, хто цінує функціональність і якість. Але що означає ніж сантоку і чому він так називається? З японської мови слово "сантоку" перекладається, як "три чесноти", що символі..
Шеф-кухар - це "серце" кухні, а що таке ніж шеф-кухаря? Це його вірний зброєносець. Кухарські ножі - велике, важке кухонне приладдя, яке використовують приблизно для 90 % кухонних робіт. Кухонний шеф-ніж для чого потрібен? Це основний компонент "куха..
Кухонний ніж - головний інструмент кухаря, який використовується в процесі приготування різних страв. Для проведення деяких операцій, як-от різання і чищення продуктів харчування, можна скористатися одним або кількома універсальними приладами. Більші..
Процес відділення м'яса від кісток може здатися складним і трудомістким, особливо для тих, хто не має великого досвіду на кухні. Але з правильними інструментами і техніками це можна зробити швидко і ефективно. Кожна кухня потребує базового набору нож..
При виборі кухонних ножів ключовим аспектом є кут заточування. Він визначає їхню функціональність і ефективність у використанні. Розуміння відмінностей між стандартними та японськими моделями допомагає визначити, який кут заточування для кухонних нож..
Нарізка хамона - це мистецтво, що вимагає певних знань і навичок. Цей делікатес з Іспанії вимагає особливого підходу до нарізання: від знання структури м'яса і його смакових якостей до техніки нарізання, яка дає змогу виділити максимально повне і гар..
Нарізка продуктів на кухні - це мистецтво, що вимагає не тільки навичок, а й правильного вибору інструменту. Розуміння того, як різати кухонним ножем, дає змогу поліпшити якість готових страв і прискорити процес приготування. Використовуваний різак в..
Для будь-кого, хто захоплений готуванням, важливо мати відповідні інструменти для різноманітних завдань на кухні. Існують спеціалізовані кухонні інструменти, призначені для нарізки або очищення конкретних типів продуктів, а також універсальні леза, я..
Ніж – невід'ємний інструмент у кожному господарстві. Однак мало просто мати його під рукою, адже важливо регулярно перевіряти якість та гостроту леза. Коли воно стає тупим і потребує доведення, можна усунути цю проблему самостійно в домашніх умовах. ..
Вибираючи інвентар для нарізування продуктів на домашній або професійній кухні, мало хто одразу приділяє увагу та придбання інструментів для його виправлення. А виробники даних пристроїв пропонують різні способи повернення гостроти лезу, що затупилос..
Мусат – найдавніший інструмент для виправлення кухонних ножів. З його допомогою можна в кілька рухів повернути лезу гостроту. Однак необхідно попередньо зрозуміти, як правильно точити ножі круглою точилкою, щоб досягти бажаного результату і при цьому..
Сучасні технології дозволяють забезпечити максимально комфортні умови для приготування їжі вдома та на професійних кухнях. Різноманітні ножі з дуже гострим лезом – один з таких пристроїв. Однак згодом вони тупіють і потребують доведення. Її можна вик..
Якість приготування їжі певною мірою залежить від того, чи вдалося правильно заточити ніж за допомогою ручної точилки. Адже при недотриманні технології можна не тільки не досягти бажаного результату, а й зіпсувати лезо. Тому слід попередньо ознайомит..
Аксесуари для вина з'явилися в Arcos лише кілька років тому, але до справи компанії підійшли з усією відповідальністю. Як і для ножів, для штопорів беруть міцні сплави, з яких роблять робочі деталі та частини корпусу...
У квартирі прийнято починати з інтер'єру: планування, оздоблення, меблі, і вже потім переходити до освітлення, штор та декоративних деталей. Так само і на кухні: починати заведено з ножів, а вже потім обзаводиться іншими аксесуарами...
Arcos робить різні ножі: для шеф-кухарів і тих, хто готує удома, дорогі і бюджетні, кухонні і столові - для сервіровки. Щоб вам було простіше, ми вирішили пройтися по головних серіях і розповісти, як і з чого вони зроблені...
Карпаччо - закуска, італійська за походженням і за духом: тут все просто і легко, з кількома акцентами у смаку...