0
0
0

Корисно знати

27.09.2024
Ножі для стейка: секрети вибору ідеального інструменту для м'яса
Ножі для стейка: секрети вибору ідеального інструменту для м'яса

Соковитий стейк - страва, якій часто віддають перевагу не тільки жінки, а й чоловіки. Її смакові властивості повністю розкриваються при правильній нарізці м'яса, коли воно зберігає м'яку текстуру. Важливо підібрати правильні інструменти, тому нижче д..

27.09.2024
Ножі для овочів - незамінний артефакт на кухні. Які види бувають, для чого використовуються?
Ножі для овочів - незамінний артефакт на кухні. Які види бувають, для чого використовуються?

Різноманітні фрукти з овочами є невід'ємною складовою повсякденного раціону кожної людини. Їхнє приготування часто потребує особливої точності й акуратності маніпуляцій. Тому в таких випадках слід користуватися універсальним ножем для овочів і фрукті..

27.09.2024
Як вибрати ідеальний набір кухонних ножів для вашої кухні?
Як вибрати ідеальний набір кухонних ножів для вашої кухні?

Як вибрати хороший набір кухонних ножів? Саме це питання часто турбує людину, яка має намір оновити кухонний інвентар. Адже від їхньої якості безпосередньо залежить те, наскільки просто буде виконувати роботу, пов'язану з обробкою різноманітних проду..

27.09.2024
Як вибрати ніж для сиру: робимо правильний вибір
Як вибрати ніж для сиру: робимо правильний вибір

У багатьох країнах і культурах сир є одним з найулюбленіших продуктів. І якщо одним не важливі деталі його подачі, то інші люди приділяють особливу увагу тому, як різати сир ножем для сиру. Це пристосування може входити до спеціального набору (деталь..

26.09.2024
Обвалочні ножі: Як вибрати ніж для кожного виду м'яса?
Обвалочні ножі: Як вибрати ніж для кожного виду м'яса?

Оброблення м'ясної туші може бути досить швидким і не вимагати надто великих зусиль - для цього слід використовувати професійні обвалочні ножі для оброблення м'яса. Вони являють собою спеціальні інструменти, застосування яких дає змогу зрізати з кіст..

29.08.2024
Ножі для риби: вишуканий інструмент для делікатної роботи
Ножі для риби: вишуканий інструмент для делікатної роботи

Риба - це джерело мінеральних речовин, білка та інших корисних елементів. Професійні кухарі точно знають, що для якісного і зручного оброблення цього продукту потрібен спеціальний ніж для риби або філейний. Який ніж для чищення риби кращий? У них є д..

29.08.2024
Сантоку: японська досконалість на вашій кухні
Сантоку: японська досконалість на вашій кухні

Ніж сантоку - один із найпопулярніших кухонних інструментів, особливо серед тих, хто цінує функціональність і якість. Але що означає ніж сантоку і чому він так називається? З японської мови слово "сантоку" перекладається, як "три чесноти", що символі..

29.08.2024
Шеф-ніж: важливий інструмент в арсеналі кухаря
Шеф-ніж: важливий інструмент в арсеналі кухаря

Шеф-кухар - це "серце" кухні, а що таке ніж шеф-кухаря? Це його вірний зброєносець. Кухарські ножі - велике, важке кухонне приладдя, яке використовують приблизно для 90 % кухонних робіт. Кухонний шеф-ніж для чого потрібен? Це основний компонент "куха..

29.08.2024
Тесак: універсальний інструмент для справжніх кулінарних майстрів
Тесак: універсальний інструмент для справжніх кулінарних майстрів

Кухонний ніж - головний інструмент кухаря, який використовується в процесі приготування різних страв. Для проведення деяких операцій, як-от різання і чищення продуктів харчування, можна скористатися одним або кількома універсальними приладами. Більші..

02.08.2024
Як швидко відокремити м'ясо від кісток
Як швидко відокремити м'ясо від кісток

Процес відділення м'яса від кісток може здатися складним і трудомістким, особливо для тих, хто не має великого досвіду на кухні. Але з правильними інструментами і техніками це можна зробити швидко і ефективно. Кожна кухня потребує базового набору нож..

02.08.2024
Який кут заточування вибрати для кухонних ножів: стандартні та японські ножі
Який кут заточування вибрати для кухонних ножів: стандартні та японські ножі

При виборі кухонних ножів ключовим аспектом є кут заточування. Він визначає їхню функціональність і ефективність у використанні. Розуміння відмінностей між стандартними та японськими моделями допомагає визначити, який кут заточування для кухонних нож..

02.08.2024
Як правильно нарізати хамон і обробити ногу
Як правильно нарізати хамон і обробити ногу

Нарізка хамона - це мистецтво, що вимагає певних знань і навичок. Цей делікатес з Іспанії вимагає особливого підходу до нарізання: від знання структури м'яса і його смакових якостей до техніки нарізання, яка дає змогу виділити максимально повне і гар..

02.08.2024
Як правильно різати кухонним ножем і який ніж вибрати для різних продуктів
Як правильно різати кухонним ножем і який ніж вибрати для різних продуктів

Нарізка продуктів на кухні - це мистецтво, що вимагає не тільки навичок, а й правильного вибору інструменту. Розуміння того, як різати кухонним ножем, дає змогу поліпшити якість готових страв і прискорити процес приготування. Використовуваний різак в..

02.08.2024
Ножі для овочів - незамінний артібут на кухні. Які види бувають, для чого використовуються
Ножі для овочів - незамінний артібут на кухні. Які види бувають, для чого використовуються

Для будь-кого, хто захоплений готуванням, важливо мати відповідні інструменти для різноманітних завдань на кухні. Існують спеціалізовані кухонні інструменти, призначені для нарізки або очищення конкретних типів продуктів, а також універсальні леза, я..

29.04.2024
Вибір точила для ножів: на що звернути увагу, щоб не промахнутися
Вибір точила для ножів: на що звернути увагу, щоб не промахнутися

Ніж – невід'ємний інструмент у кожному господарстві. Однак мало просто мати його під рукою, адже важливо регулярно перевіряти якість та гостроту леза. Коли воно стає тупим і потребує доведення, можна усунути цю проблему самостійно в домашніх умовах. ..

29.04.2024
Мистецтво точного леза: повне керівництво з використання точилки для ножів
Мистецтво точного леза: повне керівництво з використання точилки для ножів

Вибираючи інвентар для нарізування продуктів на домашній або професійній кухні, мало хто одразу приділяє увагу та придбання інструментів для його виправлення. А виробники даних пристроїв пропонують різні способи повернення гостроти лезу, що затупилос..

29.04.2024
Майстерність використання мусата: кругла точилка, яка змінить ваше уявлення про гостроту
Майстерність використання мусата: кругла точилка, яка змінить ваше уявлення про гостроту

Мусат – найдавніший інструмент для виправлення кухонних ножів. З його допомогою можна в кілька рухів повернути лезу гостроту. Однак необхідно попередньо зрозуміти, як правильно точити ножі круглою точилкою, щоб досягти бажаного результату і при цьому..

29.04.2024
Електрична точилка для ножів: перетворюємо звичайне точіння на мистецтво
Електрична точилка для ножів: перетворюємо звичайне точіння на мистецтво

Сучасні технології дозволяють забезпечити максимально комфортні умови для приготування їжі вдома та на професійних кухнях. Різноманітні ножі з дуже гострим лезом – один з таких пристроїв. Однак згодом вони тупіють і потребують доведення. Її можна вик..

29.04.2024
Як правильно точити ножі? Відкриваємо секрети ручної точила
Як правильно точити ножі? Відкриваємо секрети ручної точила

Якість приготування їжі певною мірою залежить від того, чи вдалося правильно заточити ніж за допомогою ручної точилки. Адже при недотриманні технології можна не тільки не досягти бажаного результату, а й зіпсувати лезо. Тому слід попередньо ознайомит..

04.05.2020
Штопори ARCOS: який вибрати?
Штопори ARCOS: який вибрати?

Аксесуари для вина з'явилися в Arcos лише кілька років тому, але до справи компанії підійшли з усією відповідальністю. Як і для ножів, для штопорів беруть міцні сплави, з яких роблять робочі деталі та частини корпусу...

15.04.2020
Оснащуємо кухню мрії: найкорисніші аксесуари
Оснащуємо кухню мрії: найкорисніші аксесуари

У квартирі прийнято починати з інтер'єру: планування, оздоблення, меблі, і вже потім переходити до освітлення, штор та декоративних деталей. Так само і на кухні: починати заведено з ножів, а вже потім обзаводиться іншими аксесуарами...

19.02.2020
Ножі ARCOS  для будинку і ресторану
Ножі ARCOS для будинку і ресторану

Arcos робить різні ножі: для шеф-кухарів і тих, хто готує удома, дорогі і бюджетні, кухонні і столові - для сервіровки. Щоб вам було простіше, ми вирішили пройтися по головних серіях і розповісти, як і з чого вони зроблені...

19.04.2019
Справа тонка: все про Карпаччо
Справа тонка: все про Карпаччо

Карпаччо - закуска, італійська за походженням і за духом: тут все просто і легко, з кількома акцентами у смаку...