0 грн.
Оформити замовленняПрокатні ножі – це ті, що роблять із листової сталі. Вони виходять легше і дешевше за ковані, тому що простіше у виробництві і випускаються великими тиражами. Але це – не всі їхні особливості...
Японські кухонні ножі не схожі на європейські. У них — бойове минуло: їхніми попередниками були самурайські мечі з Середніх віків...
Одне з найпопулярніших питань про кухню – це вибір ножа. Давайте розберемося, який краще, оцінивши переваги та недоліки кожного з них...
Незалежно від того, доведеться різати м'ясо яловиче або свиняче, слід знати ряд загальних правил...
Досвідчені господарки знають, як не просто розрізати м'який, теплий хліб. Звичайний ніж його прийме і деформує, розламає поверхню скоринки. Але ми розповімо вам, на що звертати увагу при виборі ножа для хліба...
Філейник - це ніж з довгим і вузьким лезом, яке іноді гнеться. Таким найпростіше зняти рівний шматок філе зі шкіри лосося або курки з цілої тушки. Такий ніж потрібний тим, хто часто нарізає філе для закусок, бутербродів, салатів...
Сьогодні вам розповімо, як правильно обробити на філе рибу. Але перед цим потрібно вибрати правильний ніж...
Коли дитина вчиться читати, вона починає з літер та звуків. Так і з тими, хто навчається готувати: тут є базові навички, з яких починали усі кулінарні гуру. Сьогодні поговоримо про те, як різати правильно та швидко. Зрозуміло, спочатку потрібно вибра..
Якщо ви заглянете в практично будь-який довідник для кухарів-початківців, величезний розділ буде присвячений саме нарізці...
Захищайте пальці..
Конструктивно практично будь-який ніж складається з леза та рукояті. Розглянемо, наприклад, докладніше складові частини класичного кухонного ножа...
Мусати - це спеціальні точильні інструменти для редагування та відновлення початкової геометрії ріжучої кромки ножа. В даний час існує кілька основних видів мусатів - сталевий, керамічний та з алмазним напиленням...
Для виробництва ножів відбирається сталь високої якості, збагачена Азотом(NITRUM®) до якої додаються молібден і ванадій, для надання стали твердості і міцності...
Мийте ножі відразу після використання. Уникайте тривалого зіткнення ножів із залишками їжі; Не використайте соду, чистячі засоби містять хлор або хлориди, оскільки вони викликають корозію стали і "з'їдають" первинний блиск;..
Чому саме бренд Arcos став синонімом якості ножів як для професійних кухарів, так і для багатьох хазяйок? Як правильно доглядати за хорошими ножами? І на чому, врешті-решт, зупинити свій вибір? На ці і багато інших питань спеціально для наших читачів..
Измельчить зелень для салата, разделать тушку курицы или утки, вскрыть пакет с молоком, срезать плавники у рыбы – все это намного проще и быстрее сделать не ножом, а ножницами, причем специальными поварскими. Современные поварские ножницы отличаются ..
Ви замислювалися над тим, що середньостатистична жінка проводить на кухні близько вісімнадцяти років свого життя? І зверніть увагу : левову частку часу і сил у неї віднімає подрібнення, очищення і шаткування продуктів. Тому недивно, що практичні хазя..