0 грн.
Оформити замовленняОбвалочні ножі для риби - гарантія комфорту і безпеки під час роботи
Останнім часом кожна господиня наважується замовити професійний ніж для оброблення риби, що дає змогу швидше обробляти продукти. З його допомогою набагато простіше відокремити філе від кістки. Це забезпечується завдяки наявності незвичайної форми. Ніж для оброблення риби на філе відрізняється великою довжиною і малою шириною. Його зручно тримати в руках, що сприяє швидкому виконанню роботи.
Характеристики
Перш ніж купити філейний ніж для оброблення риби, необхідно ознайомитися з основними характеристиками таких інструментів. Подібне пристосування дозволяє скоротити втрати їжі, коли ви будете філірувати тушку. Серед відмітних особливостей товару виділяють:
- наявність прямого леза, що має піднятий наконечник;
- ширина леза не перевищує 2 см;
- довжина леза варіюється від 20 до 30 см;
- заточка двостороння, що полегшує процес роботи;
- попри високу твердість, гнучкість перебуває в межах від 55 до 58 HRC;
- наявність виступу біля основи леза;
- рукоять виконана зі зносостійкого матеріалу і не ковзає.
Ви можете використовувати ніж для оброблення тунця або лосося. Завдяки наявності гострого наконечника інструмент краще проникає в тканину. Забезпечує легку маневреність. Конструкція доповнена якісним больстером. Він захищатиме руки від порізів.
Інтернет-магазин ARCOS пропонує купити ніж для оброблення риби в Україні за вигідною вартістю і гарантує широкий асортимент товарів. Всі вони відрізняються високою якістю, тобто точно прослужать вам довгі роки без втрати своїх характеристик.
Поради щодо купівлі
Якщо ви вирішите ніж для оброблення риби купити в Києві за вигідною ціною, то поспішати з вибором не потрібно. Для початку зверніть увагу на матеріал, з якого він виготовлений. Зупиніть вибір на позиціях, виконаних з високовуглецевої сталі. Краще, якщо вона буде доповнена антикорозійними характеристиками. Адже це підвищить високу міцність і забезпечить гостру заточку.
Вибираючи ножі для філетування риби, зверніть увагу на рукоять. Вона має бути виконана зі зносостійких матеріалів, які не будуть ковзати. Інтернет-магазин ARCOS пропонує купити ніж обробний для риби, лезо якого виконано з використанням легованого хрому, молібдену і ванадію. Такі позиції відрізняються стійкістю до механічних пошкоджень.
Забезпечення гостроти леза
Щоб ніж для оброблення великої риби вирізнявся зручністю і практичністю під час застосування, виробники створюють лезо з використанням декількох технологій:
- Спочатку сталь гартується з використанням крижаного способу.
- Після кут заточування перевіряють за допомогою лазера.
- Нерідко сталь додатково проходить етап іонізації.
Слід зазначити, що гострота леза є найбільш важливою характеристикою при виборі ножів. Якщо виробник зробив усе правильно, конструкція буде з легкістю проникати в будь-які м'язові волокна. Тоді ви зможете швидко отримати філе з риби, навіть якщо попередньо її не підготували.
Параметри рукояті
Якщо ви вирішите замовити ніж для патрання риби за вигідною ціною, то інтернет-магазин ARCOS буде найкращим рішенням. При цьому важливо звернути увагу на рукоять. Найчастіше для її виробництва використовується дерево, метал і поліпропілен. Вибирайте вироби, що мають ергономічну рукоять. Це дозволить вам набагато зручніше працювати, оскільки гарантує забезпечення балансу, уникнення ковзання.
Інтернет-магазин ARCOS пропонує купити обробний ніж для риби з доставкою в Полтаву, Київ, Одесу, Дніпро, Харків, Луцьк, Івано-Франківськ та інші міста України. У нас представлені функціональні та якісні позиції, що ідеально підходять як для домашнього, так і промислового використання. За допомогою пропонованих товарів буде легше займатися готуванням.
Перш ніж формувати замовлення на сайті, необхідно визначитися з індивідуальними потребами. Після ознайомтеся з асортиментом товарів, приділяючи пильну увагу їхнім характеристикам. Якщо є час, вивчіть фото та відгуки від реальних покупців. Це дасть змогу підібрати найбільш доречний варіант, що відповідає бюджету. А для прискорення процесу вибору можете скористатися зручною системою навігації.