0
0
0
 

Кухонні ножі АРКОС

-20%
Код товару: 226000
0
в наявностi
2 065 грн.
Ціна
1 652 грн.
-10%
Хіт продажів
Код товару: 190423
0
в наявностi
2 582 грн.
Ціна
2 324 грн.
-10%
Код товару: 232924
1
в наявностi
1 643 грн.
Ціна
1 479 грн.
-10%
Код товару: 155310
2
в наявностi
1 790 грн.
Ціна
1 611 грн.
-10%
Код товару: 230624
1
в наявностi
1 519 грн.
Ціна
1 367 грн.
-10%
Код товару: 230600
3
в наявностi
1 519 грн.
Ціна
1 367 грн.
-10%
Хіт продажів
Код товару: 160400
1
в наявностi
1 987 грн.
Ціна
1 788 грн.
-10%
Хіт продажів
Код товару: 284804
2
в наявностi
1 159 грн.
Ціна
1 043 грн.
-10%
Код товару: 281404
11
в наявностi
909 грн.
Ціна
818 грн.
-10%
Код товару: 281304
11
в наявностi
794 грн.
Ціна
715 грн.
-10%
Код товару: 281204
2
в наявностi
733 грн.
Ціна
660 грн.
-10%
Код товару: 150900
5
в наявностi
734 грн.
Ціна
661 грн.
-20%
Код товару: 135400
14
в наявностi
505 грн.
Ціна
404 грн.
-10%
Код товару: 150800
4
в наявностi
680 грн.
Ціна
612 грн.
-10%
Код товару: 232900
1
в наявностi
1 643 грн.
Ціна
1 479 грн.
-20%
Хіт продажів
Код товару: 135300
9
в наявностi
474 грн.
Ціна
379 грн.
-10%
Код товару: 145300
3
в наявностi
536 грн.
Ціна
482 грн.
-10%
Код товару: 150700
22
в наявностi
513 грн.
Ціна
462 грн.
Хіт продажів
Код товару: 147322
1
в наявностi
Ціна
554 грн.
-10%
Код товару: 290521
3
в наявностi
568 грн.
Ціна
511 грн.
-10%
Код товару: 290500
2
в наявностi
568 грн.
Ціна
511 грн.
-20%
Код товару: 134900
1
в наявностi
438 грн.
Ціна
350 грн.
-10%
Код товару: 145100
2
в наявностi
505 грн.
Ціна
455 грн.
-10%
Код товару: 290425
2
в наявностi
548 грн.
Ціна
493 грн.

Фірмові кухонні ножі Аркос прийнято вважати універсальними, підійдуть для: м'яса, овочів, фруктів, риби, хліба, сиру. Для чищення картоплі, буряка краще використати невеликі кухонний ніж або ж ножі для чищення. Для будинку або квартири найчастіше купують набір ножів для кухні або збирають комплект під себе. Комусь подобаються маленькі ножики, а комусь зручніше працювати як шеф-кухар, великим кухонним ножем. Кут заточування ножів для кухні Аркос 15-20 градусів з двох сторін. Лезо має високу твердість і довго залишається гострим. (запатентована сталь НІТРІУМ, никель-молбденовая сталь з твердістю 54-56 по Роквелу.)

Зберігати кухоннные ножі краще всього на магнітному утримувачі (настінній планці), в підставці для ножів або колоді. Професійні кухарі найчастіше використовують сумки-скрутки, спеціальні чохли для транспортування.

Магазин кухарських кухонних ножів Аркос arcos.com.ua є офіційним представником бренду ARCOS в Україні і надає гарантію 10 років гарантії, що свідчить про те, що ножі Аркос виключно хорошої якості, оcобливо по співвідношенню цінаякість. А який кухонний ніж кращий - вирішувати вже Вам!

Як вибрати кухонного ножа гарної якості?

Ножі кухонні мають різні цільові дії. І логічно, бо не можна звести до спільного знаменника ножі для м'яса чи сиру. Їхнє призначення таке ж різне, як смак цукру і солі:

Проте значний попит у побуті за універсальним ножем, який за всіх часів займає виграшні позиції і затребуваний на домашній кухні настільки ж, як тарілка чи ложка.

кухонні ножі, ніж для кухні

Ніж поварський 200 мм Riviera White Arcos (233624)

Чому ніж із нержавіючої сталі кращий за керамічний ніж?

Якщо вам потрібен ніж для кухні, перед вами завжди виникатимуть питання: “А з якого вони матеріалу?, “Які його переваги?”, “Які є види?”. Звісно, їх легше оминути, але чи не краще присвятити 15 хв свого життя і переглянути особливості товару, щоб не прогадати при покупці? І так можна краще розрахувати бюджет на різні види ножів: 

  • Кухонний ніж з кераміки має тверде лезо і вимагає кращого догляду. Він не натирає шкіру долоні, стильно виглядає як із чорним, так і з білим лезом, ним зручно нарізати чи то овочі, чи то м’ясо. Проте для ножа треба спеціальне точило з напиленням цирконію, аби не пошкодити ріжучу кромку. Суттєвим недоліком таких ножів є те, що клинок із кераміки є досить крихкий і може не витримати при нарізанні твердих продуктів або при падінні. До того ж лезо швидше затуплюється у порівнянні з ножем із сталі.
  • Натомість ножі, виготовлені з нержавіючої сталі мають добавки з молібдену і ванадію. Через це вони міцні, стійкіші до речовин, які виділяють овочі чи фрукти. Ножі не ламаються при падінні, не іржавіють через кілька років після покупки. Вони довго зберігають гостроту леза і твердість, не потребують частої заточки. Крім того, сталь, збагачена азотом, безпечна для довкілля.

кухонні ножі, ніж для кухні

Кухонні ножі серії RIVIERA ROSE PINK з рожевими ручками

Які бувають ножі за технологією виробництва?

За технологією виробництва ножі теж вирізняються. 

Особливості кованих: 

  1. Сталь кованих клинків твердіша через вміст вуглецю, завдяки чому лезо довше залишається гострим. 
  2. Кований ніж має рівномірний баланс ваги через плавний перехід від леза до руків'я, щоб рука не зісковзувала при обробці їжі. 
  3. Через масивність вони краще справляються з нарізкою твердих продуктів.

  Специфіка штампованих:

  1. Штамповані ножі зручні в побуті, легші за ковані та  недорогі.
  2. Вони мають більшу стійкість до ударів чи подряпин.
  3. Штамповані не так втомлюють кисть руки, тому стають улюбленцями кухарів. 
кухонні ножі, ніж для кухні

Кухонні ножі серії NATURA

Як вибрати якісний кухонний ніж?

Як можна спростити собі муки вибору ножа і врахувати всі деталі? Не вантажити себе описами і сформувати картинку універсального ножа за вісьмома критеріями.

За матеріалом нержавіючої сталі можна визначити якість леза, що впливає  на міцність, твердість, стійкість до корозії, здатність довше не затуплюватись. 

За вагою ножі нерівноцінні: штамповані легші, тому вони не так напружують кисть руки під час обробки продуктів, а ковані важчі та товщі за них. 

За кутом заточки варто вибирати ножі, які підходять під параметри гострого ножа, зокрема від 12 до 15 градусів. При такій похибці легше підібрати відповідне точило чи мусат для ріжучої кромки.

Форма і матеріал руків’я ножа впливає на зручність під час нарізки їжі. Від неї залежить, чи не буде ніж ковзати в руці, чи надійно зафіксоване лезо, чи гармонійно виглядатиме з лезом. Особливу увагу варто звернути на руків'я з дерева, еластомеру, які мають антибактеріальну обробку. 

З больстером та захисною п’яткою клинок виглядатиме цілісно та довершено. Вважають, що металеве потовщення має бути округлене задля балансу ножа, а п’ятка, аби не порізати пальці ріжучою кромкою. Вона ж і візуально видовжує руків'я та полегшує заточування леза.

Дизайн не тільки впливає на настрій під час нарізки їжі, а й показує підхід виробника до стилю виробів. Погодьтесь, що цікавіше розглядати клинок, різьблений узорами або руків'я з оздобою, ніж 1000 стандартних прикладів ножів.

Кольорове кодування за призначенням відповідає системі НАССР задля харчової безпеки на підприємствах, наприклад, червоний колір для обробки сирого м’яса. 

За країною і досвідом виробника можна визначити лідерів  у галузі. Є регіони, які славляться своєю історією виробництва ножових виробів  впродовж століть, як то Іспанія, Німеччина, Японія. Багаторічний досвід виробника окрім гарантії якості свідчить про експертний підхід, запатентовані розробки.

кухонні ножі, ніж для кухні

Кухонні ножі серії NATURA

Чому не треба економити на покупці ножів?

Погодьтесь, що більшість людей хоче один кухонний ніж, який би підходив для нарізки майже всіх продуктів. Проте якщо мова про речі, з якими ви стикатиметесь щодня, то тут економія буде тільки в збиток. Мова прикладів це добре ілюструє:

  • клинок дешевого ножа може швидко затупитись і погано різати м’ясо, овочі, буде кришити хліб, що навряд чи викликатиме у вас радість при приготуванні їжі;
  • лезо буде окислюватися при нарізці яблук чи цибулі і залишатиме темні плями; сліди іржі з’являться вже за півроку постійного використання;
  • колір руків'я недорогого виробу за півроку чи рік вицвітає, фарба облущується, а в його щілинки забиваються рештки їжі, які стають середовищем для розмноження бактерій;
  • виріб з неякісної сталі даватиме присмак металу продуктам, тому сказати “смачного” тут язик не повернеться.

Ще досі думаєте про вигідну економію, коли можна вкласти гроші в ніж, що матиме гарантію 10 років? Як вважаєте, чи буде виправдане таке рішення через кілька місяців?

кухонні ножі, ніж для кухні

Як доглядати за кухонними ножами?

Догляд за кухонним ножем зазвичай залишається питанням другорядним, хоча він не може бути поза чергою: 

  • Придбайте інструмент для заточки, адже ножі зі сталі треба гострити раз на місяць або раз на півроку, що залежить від інтенсивності використання та твердості матеріалу. 
  • Періодично правте кромку леза мусатом. Не використовуйте мусати для ножів, які мають твердість від 60 одиниць за шкалою Роквелла, а лише спеціально призначені для штампованих та керамічних ножів. Крім того, при їх регулярному використанні не треба часто заточувати кромку леза. 
  • Зберігайте вироби у спеціальних колодах чи на магнітних тримачах, щоб леза ножів не контактували з металом. 
  • Спойлер: не мийте ножі в посудомийці. Це подовжить їх термін експлуатації та збереже зовнішній вигляд, особливо якщо руків’я зроблене з дерева або мікарти.
  • Насухо протирайте ніж серветкою паралельно до леза, а дерев'яну ручку змащуйте харчовою мінеральною олією.
кухонні ножі, ніж для кухні

Сертифіковані по ХАССП ножі серії Color-prof

Де купити якісні ножі?

Погодьтесь, що ви не зможете купити якісні ножі в магазині-дискаунтері чи мас-маркеті, бо там зовсім інша цінова політика і відповідний асортимент. Зате ви їх зможете придбати на сайті магазину Arcos, офіційного дистриб’ютора бренду в Україні. Продукцію Аркос використовують визнані професійні кухарі світу. В інтернет-магазині ножів Arcos є серії кованих і штампованих ножів не від випадкових виробників, а від компанії з 300-літньою історією.

кухонні ножі, ніж для кухні

Чому варто замовляти товари саме від Arcos?

  • Ви матимете 10 років гарантії на ножі, а також 2 роки гарантії на кухонні ґаджети в разі виробничого браку. 
  • Є великий шоу-рум у Києві, де купити кухонний ніж допоможуть професійний консультант та наглядна демонстрація виробів.
  • Наявний асортимент товарів з 19 серій та 20 видів ножів з різним цільовим призначенням. Якість підтверджена американським харчовим сертифікатом NCF.
  • У магазині є 2 способи покупки на будь-яку суму: через сайт або за вказаним телефоном у будні з 09 до 18-00. Крім того, можете оформити замовлення як зареєстрований покупець і стати учасником акцій і розіграшів.
  • Діє швидка доставка товару через Нову Пошту від 1 до 4 робочих днів або самовивіз із шоу-рума за домовленістю з менеджером. 
  • Передбачений вибір оплати покупки через фізичну чи юридичну особу, з передоплатою або післяплатою, готівкою кур'єру чи карткою будь-якого банку.


Якщо ви ще в сумнівах щодо покупки – зателефонуйте чи напишіть нам.  Менеджери проконсультують з питань вибору і залишиться тільки придбати вподобану модель ножа. 

Де придбати кухонний ніж?

Кухонні ножі гарного якості та гарантією 10 років Ви можете придбати в офіційному магазині ТМ Аркос arcos.com.ua. Приїжджайте до нас в офіс, знайдіть з асортиментом ТМ Аркос у нас на шоу-румі.

Навіщо в кухонному ножі отвіри (дірки)

Наскрізні отвори(дірки) в лезі ножа можуть бути для: балансування, зменшення маси (полегшення), для зменшения злипання їжі під час нарізки (зокрема - ножі для сиру).

Як вибрати кухонний ніж?

Усі кухонні ножі Аркос хорошої якості = мають гарантію 10 років. Вибирайте за призначенням, дизайном, ергономікою руків'я. Як порада - використовуйте універсальный кухонныйповарський ніж ~250мм, а також невеликі ножі для чищення. Для м'яса краще взяти окремий ніж для відділення м'яса від кістки, обробки і жиловки м'яса. І звичайно ж зубчастый ніж для хліба, багетів, бісквітів і домашньої випічки.

Як загостирити кухонний ніж?

Повернути минулу гостроту ножа для кухні краще звичайно на спеціалізованому точилі або точильному верстаті. У домашніх умовах можна за допомогою водного каменю, точильного бруска, але найпростіше використати мусат для правки і заточування або точила для ножів.

Як загартувати кухонний ніж?

Ножі Аркос не потребують загартування, вони виготовлены з прокатної або кованої сталі НІТРІУМ (нікель-молібденовий сплав), який має підвищену міцність, гостроту і довго тримає заточку.

Який кухонний ніж вибрати?

Вибирайте за призначенням, дизайном, ергономікою руків'я. Абсолютно всі ножі Аркос виготовляються з високоякісних матеріалів і мають 10 років гарантії. Радимо подивитися кухарські ножі, кухонні, сантоку (хіт продажів), для чищення, для хліба, філе, для м'яса, сиру, кухонні топірці.

Які кухонні ножі хороші?

У нас у продажу виключно ножі високої якості і даємо чесну гарантію в 10 років!

Які кухонні ножі краще японські або німецькі?

У залежить від виробника. І японські і німецькі можуть бути різної якості. Іспанські ножі Аркос продаються по всьому світу і успішного конкурують з іншими брендами, передусім ціною без втрати якості.

Які ножі купити для кухні?

Радимо подивитися кухарські ножі, кухонні, сантоку(хіт продажів), для чищення, для хліба, філе, для м'яса, для сиру, кухонні топірці. Усі ножі Аркос виготовляються з високоякісних матеріалів і мають 10 років гарантії.

Скільки коштує хороший кухонний ніж?

Кухонні ножі Аркос від 170 грн, ножі для чищення - від 78 грн

Чим кухонний ніж відрізняється від кухарського?

Довжина і товщина кухарського ножа підбирається під майстра, і відповідає його вимогам. Тому якщо ви готуєте не лише на своїй кухні, вам потрібний індивідуальний кухарський ніж. Професійний шеф-ніж, на відміну від звичайного кухонного ножа, здатний швидко і якісно різати курку, свинину і велику рибу. Від звичайного ножа кухарською відрізняється своїми розмірами - він довший і масивніший за простий кухонний клинок. Традиційний шеф ніж кухонний набагато більше, ніж інші види професійних інструментів. На ніж шеф-кухаря випадає значно більше навантаження, чим на звичайний побутовий прилад. Тому він славиться високою якістю матеріалу. Ціна професійного кухарського ножа часто вища, ніж у кухонного аналога.

Як вибрати ніж для кухні?

Усі кухонні ножі Аркос хорошої якості і мають гарантію 10 років. Вибирайте за призначенням, дизайну, ергономікою руків'я. Як порада - використайте універсальний кухонний поварський ніж ~250мм, а також невеликі ножі для чищення. Для м'яса краще взяти окремий ніж для відділення м'яса від кістки, оброблення і жиловки м'яса. І звичайно ж зубчастый ніж для хліба, багетів, бісквітів і домашньої випічки.

Які ножі для чого призначені?

Хіт продажів
-10%
Хіт продажів
2
в наявностi
743 грн.669 грн.
-20%
4
в наявностi
1 017 грн.814 грн.
-10%
11
в наявностi
500 грн.450 грн.
-10%
Хіт продажів
2
в наявностi
130 грн.117 грн.
-10%
1
в наявностi
227 грн.204 грн.
-10%
Хіт продажів
7
в наявностi
227 грн.204 грн.
-10%
1
в наявностi
134 грн.121 грн.
-10%
15
в наявностi
1 180 грн.1 062 грн.
-20%
18
в наявностi
511 грн.409 грн.
-10%
2
в наявностi
444 грн.400 грн.
Запитання та вiдповiдi
Мийте ножі вручну теплою водою і м'яким мийним засобом, ретельно витирайте після миття.

Так, але рекомендується використовувати спеціалізовані точильні інструменти ARCOS для кращого результату.

Абсолютно, ножі ARCOS ідеально підходять як для домашньої кухні, так і для професійних кухарів.