0 грн.
Оформити замовленняЯкщо ви заглянете в практично будь-який довідник для кухарів-початківців, величезний розділ буде присвячений саме нарізці.
У цій статті ми постаралися в максимально повному обсязі зібрати всю інформацію з різноманітних книг та джерел на таку тему, як: «класичні види нарізки, їх сучасні техніки та назви».
Основні способи нарізки овочів за допомогою ножа:
Ніж кухарський серії Kyoto 210 мм (178300) Ніж японський Сантоку серії Universal 170 мм (286004)
Ніж кухарський серії Manhattan 210 мм (160600) Ніж японський Сантоку серії Riviera 180 мм (233500)
Ніж кухарський серії Universal 200 мм (280601) Ніж японський Сантоку серії Colour-prof 180 мм (245400)