0
0
0
 

Шеф ножі, поварські ножі АРКОС - сторінка № 2

-21%
Код товару: 233400
9
в наявностi
1 921 грн.
Ціна
1 522 грн.
-11%
Хіт продажів
Код товару: 190423
1
в наявностi
2 968 грн.
Ціна
2 644 грн.
-11%
Код товару: 224900
1
в наявностi
1 794 грн.
Ціна
1 598 грн.
-11%
Код товару: 289904
3
в наявностi
2 656 грн.
Ціна
2 367 грн.
-11%
Код товару: 286004
9
в наявностi
1 681 грн.
Ціна
1 498 грн.
-11%
Код товару: 288804
1
в наявностi
1 527 грн.
Ціна
1 361 грн.
-21%
Код товару: 166600
1
в наявностi
2 142 грн.
Ціна
1 697 грн.
-11%
Код товару: 289804
1
в наявностi
2 501 грн.
Ціна
2 228 грн.
-11%
Код товару: 280704
8
в наявностi
1 830 грн.
Ціна
1 631 грн.
Хіт продажів
Код товару: 166800
1
в наявностi
Ціна
2 293 грн.
-11%
Код товару: 280604
15
в наявностi
1 368 грн.
Ціна
1 219 грн.
-11%
Код товару: 280601
4
в наявностi
1 569 грн.
Ціна
1 398 грн.
-11%
Хіт продажів
Код товару: 284804
2
в наявностi
1 345 грн.
Ціна
1 199 грн.
-11%
Код товару: 280504
15
в наявностi
1 122 грн.
Ціна
1 000 грн.
-11%
Код товару: 284704
3
в наявностi
1 098 грн.
Ціна
979 грн.
-21%
Хіт продажів
Код товару: 165900
1
в наявностi
1 827 грн.
Ціна
1 447 грн.
-11%
Код товару: 280404
8
в наявностi
1 025 грн.
Ціна
914 грн.
-11%
Хіт продажів
Код товару: 284604
3
в наявностi
994 грн.
Ціна
886 грн.
-21%
Код товару: 165400
1
в наявностi
1 713 грн.
Ціна
1 357 грн.
-11%
Хіт продажів
Код товару: 280304
7
в наявностi
800 грн.
Ціна
713 грн.
Код товару: 245400
3
в наявностi
Ціна
1 583 грн.
Код товару: 147822
3
в наявностi
Ціна
1 042 грн.
Хіт продажів
Код товару: 290625
2
в наявностi
Ціна
1 122 грн.
Код товару: 290600
3
в наявностi
Ціна
1 122 грн.
Хіт продажів
-11%
Хіт продажів
3
в наявностi
836 грн.745 грн.
Хіт продажів
3
в наявностi
150 грн.
-11%
12
в наявностi
562 грн.500 грн.
-21%
2
в наявностi
260 грн.206 грн.
-11%
18
в наявностi
588 грн.524 грн.
-11%
15
в наявностi
1 368 грн.1 219 грн.
Запитання та вiдповiдi
Леза виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі, що забезпечує їхню міцність і довговічність.

Рекомендується ручне миття з м'яким мийним засобом і ретельне сушіння після кожного використання.

Частота заточування залежить від інтенсивності використання, але рекомендується підтримувати гостроту леза регулярним заточуванням.