0
0
0
 

Ніж японський Сантоку 180 мм 2900 жовтий Arcos (290600)

  • Артикул: 290600
  • Наявність: Є в наявності
Цiна 988 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки, кг: 0,181
Тип: HACCP, сантоку, шеф, японські
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 180
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки: Поліпропілен
Кут заточування: 12
Тип леза: Штамповане
Країна виробництва: Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла: 56
Колір рукояті: Жовтий
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж японський Сантоку 180 мм Аркос серії «2900» з рукояткою жовтого кольору – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко.

 

Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочів. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію кухонних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.

 

Лезо ножа японського виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа шеф-повара довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятка професійних ножів «2900» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену, що стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «2900», не дозволяє руці повара зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Рукоятка гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці: не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.

 

Серію ножів Сантоку Аркос "2900" рекомендуємо  використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Рукоятки ножів мають кольорове кодування за призначенням.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS «2900»?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять до професійної серії Аркос «2900»?

До колекції увійшли професійні ножі, ніж для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, шеф-ножі або поварські ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос «2900»?

Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос «2900»?

Леза ножів Аркос виробляються із запатентованої сталі NITRUM, що є поєднанням інноваційних матеріалів. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації. 

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії «2900»?

Суцільнолита рукоятка ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900»  – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії «2900»?

Ножі серії 2900 упаковані в блістер

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення, що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос серії «2900»?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

➤ Де купити кухонні ножі серії «2900»  ТМ Arcos?

Купити Аркос ножі серії 2900 можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Общие
Вага упаковки, кг 0,181
Тип HACCP, сантоку, шеф, японські
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 180
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліпропілен
Кут заточування 12
Тип леза Штамповане
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Колір рукояті Жовтий
Серія 2900
Відгуків (3)
Евгений
Евгений
21.02.2017
Очень удобная ручка, всем доволен!
Сергей
Сергей
23.12.2014
Очень удобно работать с ножом, советую!
Олег Михайлович
Олег Михайлович
25.03.2014
Качественный нож, остро заточен.
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
752 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
131 грн.
1
в наявностi
230 грн.
-10%
Хіт продажів
6
в наявностi
230 грн.207 грн.