0
0
0
 

Ножі Іспанія

Код товару: 281604
3
в наявностi
Ціна
1 448 грн.
Код товару: 232800
5
в наявностi
Ціна
2 757 грн.
Код товару: 188700
2
в наявностi
Ціна
178 грн.
Код товару: 277200
1
в наявностi
Ціна
227 грн.
Хіт продажів
Код товару: 607100
1
в наявностi
Ціна
333 грн.
Код товару: 242800
2
в наявностi
Ціна
1 251 грн.
Код товару: 150200
2
в наявностi
Ціна
524 грн.
Хіт продажів
Код товару: 151400
3
в наявностi
Ціна
812 грн.
Код товару: 145700
3
в наявностi
Ціна
726 грн.
Код товару: 232000
3
в наявностi
Ціна
1 602 грн.
Код товару: 165100
1
в наявностi
Ціна
1 627 грн.
Хіт продажів
Код товару: 162000
2
в наявностi
Ціна
1 622 грн.
Код товару: 192023
2
в наявностi
Ціна
2 172 грн.
Код товару: 230500
2
в наявностi
Ціна
1 506 грн.
Код товару: 803800
1
в наявностi
Ціна
196 грн.
Код товару: 164900
1
в наявностi
Ціна
1 524 грн.
Код товару: 191123
3
в наявностi
Ціна
2 267 грн.
Хіт продажів
Код товару: 102501
3
в наявностi
Ціна
295 грн.
Код товару: 188522
1
в наявностi
Ціна
152 грн.
Код товару: 188578
1
в наявностi
Ціна
152 грн.
Код товару: 188576
1
в наявностi
Ціна
152 грн.
Хіт продажів
Код товару: 188577
1
в наявностi
Ціна
152 грн.
Хіт продажів
Код товару: 100401
7
в наявностi
Ціна
258 грн.
Код товару: 233524
10
в наявностi
Ціна
2 558 грн.
Хіт продажів
Хіт продажів
3
в наявностi
828 грн.
Хіт продажів
3
в наявностi
149 грн.
2
в наявностi
258 грн.
Хіт продажів
7
в наявностi
258 грн.
-10%
15
в наявностi
1 354 грн.1 219 грн.
Запитання та вiдповiдi
Ножі Arcos – це поєднання вікових традицій і сучасних технологій. Іспанська сталь, ручне заточування та продуманий ергономічний дизайн роблять їх ідеальним вибором для професіоналів і любителів кулінарії.

Іспанські ножі, такі як Arcos, славляться високою якістю сталі, стійкістю до корозії та довговічністю. Виробники використовують передові технології обробки металу, що робить їхні ножі надійними у використанні та простими в догляді.

Для універсального використання підійде класичний кухарський ніж або модель з довжиною леза 20 см. Якщо ж вам потрібен спеціалізований ніж, зверніть увагу на хлібні, обробні чи філеїрні моделі.