0
0
0
 

Ножі для чистки овочів, фруктів, картоплі ARCOS - сторінка № 2

Хіт продажів
Код товару: 280004
5
в наявностi
Ціна
565 грн.
Код товару: 281104
7
в наявностi
Ціна
668 грн.
Хіт продажів
Код товару: 165000
1
в наявностi
Ціна
1 490 грн.
Хіт продажів
Код товару: 135000
7
в наявностi
Ціна
267 грн.
Код товару: 147122
1
в наявностi
Ціна
405 грн.
Код товару: 290022
1
в наявностi
Ціна
450 грн.
Код товару: 290021
1
в наявностi
Ціна
450 грн.
Код товару: 290000
1
в наявностi
Ціна
450 грн.
Код товару: 240000
1
в наявностi
Ціна
511 грн.
Код товару: 145000
1
в наявностi
Ціна
388 грн.
Код товару: 241300
1
в наявностi
Ціна
554 грн.
Код товару: 135200
9
в наявностi
Ціна
272 грн.
Хіт продажів
Код товару: 147222
1
в наявностi
Ціна
427 грн.
Код товару: 145200
6
в наявностi
Ціна
398 грн.
Хіт продажів
Код товару: 150500
17
в наявностi
Ціна
522 грн.
Код товару: 607200
1
в наявностi
Ціна
304 грн.
Код товару: 607000
2
в наявностi
Ціна
246 грн.
Код товару: 607420
0
в наявностi
Ціна
217 грн.
Код товару: 181300
6
в наявностi
Ціна
217 грн.
Код товару: 607300
1
в наявностi
Ціна
217 грн.
Код товару: 189700
1
в наявностi
Ціна
590 грн.
Код товару: 189500
1
в наявностi
Ціна
549 грн.
Код товару: 612800
1
в наявностi
Ціна
333 грн.
Хіт продажів
Запитання та вiдповiдi
Для чищення овочів ідеально підходять невеликі ножі з вузьким і гострим лезом, спеціально розроблені для точної роботи.

Рукоятки ножів ARCOS можуть бути виготовлені з різних матеріалів, включно з деревом, поліпропіленом і прогумованими варіантами для зручності та безпеки використання.

Хоча багато ножів ARCOS підходять для миття в посудомийній машині, рекомендується ручне миття для продовження терміну служби ножа.

Ніж для чищення овочів 10 см ідеально підходить для роботи з картоплею, морквою, огірками та іншими овочами з тонкою або середньою шкіркою. Його компактний розмір забезпечує максимальну точність при видаленні шкірки, дозволяючи мінімізувати втрати продукту.

Лезо ножа виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі, яка стійка до корозії й довго зберігає гостроту. Така сталь чудово підходить для постійного використання в побуті та професійній кулінарії.

Хоча сталь стійка до вологи, рекомендується ручне миття теплою водою з м’яким мийним засобом. Це продовжить термін служби леза й рукоятки, а також допоможе уникнути потемніння металу.