0
0
0
 

Ножі для тонкої нарізки окісту, хамону, прошутто, карпаччо, ковбаси, бастурми АРКОС - сторінка № 2

Код товару: 151200
1
в наявностi
Ціна
788 грн.
Код товару: 135600
3
в наявностi
Ціна
494 грн.
Код товару: 145600
2
в наявностi
Ціна
695 грн.
Код товару: 147622
2
в наявностi
Ціна
680 грн.
Код товару: 178600
3
в наявностi
Ціна
4 300 грн.
Код товару: 101301
2
в наявностi
Ціна
363 грн.
Код товару: 211900
0
в наявностi
Ціна
1 423 грн.
Хіт продажів
Хіт продажів
Хіт продажів
Хіт продажів
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
718 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
125 грн.
Хіт продажів
1
в наявностi
219 грн.
Запитання та вiдповiдi
Секрет в ідеальному балансі та гостроті леза, що забезпечує рівну й акуратну нарізку без зусиль.

Тонка нарізка розкриває текстуру і смак продуктів, роблячи кожну страву більш ароматною і насиченою.

Абсолютно, його точність і гострота дають змогу нарізати ідеально тонкі скибочки м'яса або риби для вишуканого карпаччо.