Ніж японський Сантоку 140 мм Riviera White Arcos (233224)

Відгуки:
(2)
  • Артикул: 233224
  • Наявність: немає в наявностi
1 008 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки кг.: 247
Тип: Сантоку, шеф, японські
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 140
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж японський Сантоку 140 мм серії «Рів’єра Біла» Аркос з білою рукояткою – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко.


Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію ножів Arcos Riviera White розробили для професійного та домашнього використання.

 

Елегантний та досконалий дизайн серії кованих ножів Arcos Riviera White підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Його витончена білосніжна ручка та довершений дизайн леза надихнуть та заохотять створити страви різної складності, зробивши процес готування ще кращим і захоплюючим.

 

Лезо японського ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятку поварського ножа серії «Рів’єра Біла» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів Сантоку міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер ножа серії «Рів’єра Біла» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ RIVIERA WHITE?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять до серії Аркос Riviera White?

До колекції увійшли ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.

 

➤ Тип ножів Аркос Riviera White?

Ножі Arcos серії Riviera White виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Riviera White?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Riviera White?

Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і  привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Riviera White?

Ножі серії Riviera White – подарункова упаковка.

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос серії Riviera White?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

➤ Де купити кухонні ножі серії Riviera White Arcos?

Купити Аркос ножі серії Riviera White можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

 

Характеристики
Общие
Вага упаковки кг. 247
Тип Сантоку, шеф, японські
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 140
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліоксиметилен
Кут заточування 12
Тип леза Коване
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Упаковка Коробка
Серія Riviera WHITE
Вiдео
Відгуків (2)
Povar555
Povar555
13.09.2018
Я с мужем, очень долго искала такого качества нож. Это нож достоин и профессионального повара. С таким ножом на кухне чувствуешь себя настоящим профи) к тому же такой нож на каждом углу не купишь, что дабавляет ему уникальности. Плюс к тому стильный дизайн и удобная ручка. Качество потрясающее, очень острый, долго не тупится. Первый раз точить пришлось примерно через год после использования.
Диана
Диана
15.09.2014
Нож очень хороший, в планах купить такой же, но побольше