Ніж для хліба 200 мм Manhattan Arcos (161300)

Відгуки:
(2)
  • Артикул: 161300
  • Наявність: Є в наявності
1 228 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 247
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 200
Країна виробництва: Іспанія
Кут заточування: 12
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж для хліба 200 мм серії «Манхеттен» Аркос із серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м’якоть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба.

Серію кованих ножів «Манхеттен» розробили для професійного та домашнього використання.

 

Лезо ножа для хліба зубчастого виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятку ножа для хліба серії «Манхеттен» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для нарізання хліба пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ MANHATTAN?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять до серії Аркос Manhattan?

До колекції увійшли ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, шеф-ножі, японські ножі, ножі Кіріцуке, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос Manhattan?

Ножі Arcos серії Манхеттен виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Manhattan?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Manhattan?

Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і  привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Manhattan?

Ножі серії Manhattan мають подарункову упаковку.

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

➤ Де купити кухонні ножі серії Manhattan Arcos?

Купити Аркос ножі серії Манхеттен можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Общие
Вага 247
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 200
Країна виробництва Іспанія
Кут заточування 12
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліоксиметилен
Серія Manhattan
Твердість за шкалою Роквелла 56
Тип Для хліба
Тип леза Коване
Упаковка Коробка
Вiдео
Відгуків (2)
Мари
Мари
12.07.2019
Домашние очень любят бутерброды со свежего багета, ранее нарезка багета была каторгой, с огромным количеством крошек и не ровными ломтиками, но после приобретения данного ножа забыла о проблеме нарезания свежего багета и мягко хлеба с хрустящей корочкой. Этот нож просто чудо.
Варвар 200
Варвар 200
26.04.2018
Вечная проблема порезать хлеб, решил купить попробовать, покупкой остался доволен. Теперь на кухне нету крошек )))