0
0
0

Ніж обвалювальний 160 мм Brooklyn Arcos (192623)

  • Артикул: 192623
  • Наявність: Є в наявності
Цiна 2 450 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки, кг: 0,21
Тип: Для м’яса, обвалювальні
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 160
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки: Канва мікарта
Кут заточування: 12
Тип леза: Коване
Країна виробництва: Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла: 56
Упаковка: Коробка
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж для обвалки м’яса 160 мм серії «Бруклін» Аркос з блакитною рукояткою використовують для відділення м'яса від кісток та хрящів.


Оригінальний та досконалий дизайн кованих ножів серії Arcos Brooklyn підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Кухонні ножі серії Brooklyn надихнуть та заохотять створити страви різної складності, завдяки приємній на дотик блакитній ручці та довершеному дизайну леза. Серію ножів Arcos Brooklyn розробили для професійного та домашнього використання.


Лезо ножа для обробки м’яса і кісток  виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо ножа для м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятку ножів обвалювальних серії «Бруклін» з оригінальним дизайном виготовили із стійкого матеріалу Мікарта, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки професійного ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер ножа для обвалки м’яса серії «Бруклін» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа обвалювального стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ АРКОС БРУКЛІН?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігаємо кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять в професійну серію Аркос Brooklyn?

До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Кіріцуке, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос Brooklyn?

Ножі Arcos серії Brooklyn виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Brooklyn?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукояті (ручки) ножів Аркос Brooklyn?

Ручку ножів серії Brooklyn з блакитним малюнком виготовляють із інноваційного матеріалу Мікарта – льняне полотно у поєднанні із смолою, та обладнують нержавіючими металевими заклепками. Рукоятка з Мікарти не вбирає харчові запахи, водонепроникна, довговічна та зберігає презентабельний зовнішній вигляд під час усього періоду використання. За рахунок м’якого матеріалу пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. 

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Brooklyn?

Ножі серії Brooklyn – подарункова упаковка.

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос Brooklyn?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

 Де купити кухонні ножі Аркос Бруклін?

Купити ножі Аркос Бруклін можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

Вiдео
Характеристики
Общие
Вага упаковки, кг 0,21
Тип Для м’яса, обвалювальні
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 160
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Канва мікарта
Кут заточування 12
Тип леза Коване
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Упаковка Коробка
Колір рукояті Синій
Серія Brooklyn
Відгуків (2)
Лидия
Лидия
13.10.2018
Очень понравился дизайн!) а об удобстве и качестве смысла не вижу писать, это ж Аркос!!!
vostorg5858585
vostorg5858585
12.10.2018
Приобрел я этот нож 5 месяцев назад, после поломки очередного Китайского ширпотреба решил в этот раз взять, что ни будь дороже в надежде на качественную покупку и как оказалось что Аркос, это то что нужно. Вот только упаковка немного была повреждена, но на качество ножа это не повлияло.
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
768 грн.
11
в наявностi
517 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
134 грн.
1
в наявностi
235 грн.
Хіт продажів
6
в наявностi
235 грн.