Ніж японський Сантоку 180 мм Сolour-prof Arcos (245400)

Відгуки:
(3)
  • Артикул: 245400
  • Наявність: немає в наявностi
834 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки кг.: 185
Тип: HACCP, сантоку, шеф, японські
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 180
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж японський Сантоку 180 мм серії «Колор-проф» Аркос – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко.


Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію професійних ножів Аркос «Колор-проф» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.

 

Лезо ножа японського виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятка ножів Сантоку серії «Колор-проф» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену та каучукового покриття, яким характерна стійкість до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки японського ножа серії «Колор-проф», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання. Рукоятка не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву, завдяки антибактеріальній обробці.

 

Серію  професійних  ножів Аркос «Колор-проф» рекомендуємо  використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. У комплект входять поліпропіленові кліпси для рукоятки різних кольорів, які можна стандартизувати згідно норм НАССР.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ СOLOUR-PROF?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять до професійної серії Аркос Сolour-prof ?

До колекції увійшли такі професійні ножі: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, топор для м'яса, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос Сolour-prof ?

Ножі Arcos серії Сolour-prof виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Сolour-prof ?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа.  Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації. 

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Сolour-prof ?

Суцільнолита рукоятка ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії Сolour-prof  – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії Сolour-prof при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Сolour-prof ?

Ножі серії Сolour-prof упаковані в блістер

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос серії Сolour-prof ?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos ?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент ножів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

➤ Де купити кухонні ножі серії Сolour-prof  Arcos?

Купити Аркос ножі серії «Колор-проф» можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Общие
Вага упаковки кг. 185
Тип HACCP, сантоку, шеф, японські
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 180
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Прогумована
Кут заточування 12
Тип леза Штамповане
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Упаковка Блістер
Серія Colour-prof
Вiдео
Відгуків (3)
Анна
Анна
24.08.2021
Удобнее ножа ещё не встречала. Сталь хорошая, ручка не скользит, даже при работе в перчатках нож удобно держать в руке. 5+
Каратель5555
Каратель5555
22.09.2014
Ручка не скользит в руке, очень удобно, при работе на кухне.
Богдан
Богдан
21.08.2013
Очень доволен качеством метала, ручку удобно держать в руке