- Мийте ножі відразу після використання. Уникайте тривалого зіткнення ножів із залишками їжі;
- Не використайте соду, чистячі засоби містять хлор або хлориди, оскільки вони викликають корозію стали і "з'їдають" первинний блиск;
- Не використайте для чищення абразивні засоби, металеві і синтетичні щітки;
- У посудомийних машинах розміщуйте ножі лезом вниз, у окремих від іншого посуду кошиках, таким чином, ви зможете уникнути подряпин на ножах;
- Не залишайте ножі зануреними у воду на тривалий термін, особливо, жорсткою водою, яка шкідливо впливає на метав;
- Відразу після миття витирайте ножі за допомогою м'яких тканин або всмоктуючих губок;
- Сушки в посудомийній машині не досить, щоб уникнути корозії. Після того, як цикл сушки закінчився, витріть вироби тканиною;
- Намагайтеся не залишати столові прилади на довгий час в посудомийній машині.
- Рекомендується періодично використати мусаты для підтримки ножа в робочому стані.
10.09.2013 00:00:00
Перегляди: 2228