0
0
0
 

Ножі для м'яса, професійні ножі м'ясника для обробки м'яса і кісток АРКОС

Код товару: 283104
1
в наявностi
Ціна
1 286 грн.
Код товару: 283004
1
в наявностi
Ціна
1 144 грн.
Хіт продажів
Код товару: 282904
2
в наявностi
Ціна
1 072 грн.
Код товару: 240700
3
в наявностi
Ціна
2 126 грн.
Код товару: 240600
3
в наявностi
Ціна
1 398 грн.
Код товару: 291925
0
в наявностi
Ціна
1 083 грн.
Код товару: 240500
2
в наявностi
Ціна
1 103 грн.
Код товару: 295522
0
в наявностi
Ціна
929 грн.
Код товару: 296022
0
в наявностi
Ціна
1 007 грн.
Код товару: 291800
0
в наявностi
Ціна
934 грн.
Код товару: 291723
1
в наявностi
Ціна
753 грн.
Код товару: 291722
0
в наявностi
Ціна
753 грн.
Код товару: 291700
1
в наявностi
Ціна
753 грн.
Код товару: 240300
2
в наявностi
Ціна
899 грн.
Код товару: 294800
1
в наявностi
Ціна
753 грн.
Код товару: 294823
0
в наявностi
Ціна
753 грн.
Код товару: 241600
2
в наявностi
Ціна
870 грн.
Код товару: 240200
4
в наявностi
Ціна
867 грн.
Код товару: 294725
0
в наявностi
Ціна
707 грн.
Код товару: 291625
0
в наявностi
Ціна
707 грн.
Код товару: 291622
1
в наявностi
Ціна
707 грн.
Код товару: 291600
3
в наявностi
Ціна
707 грн.
Код товару: 294723
0
в наявностi
Ціна
707 грн.
Код товару: 291623
1
в наявностi
Ціна
707 грн.
Придбати професійні ножі м'ясника: для убою (забою) свиней, коров, КРС, зняття шкіри, жилування, обробки м'яса, відділення м'яса від кісток, філе.
ніж для м'яса, ніж м'ясника, рубки, нарізки, обробки

Яким має бути ніж для м’яса?

Ножі для м’яса завжди в попиті, адже без них не обходяться професійні кухарі, м’ясники та господині. М’ясо вимагає дуже делікатного підходу, тому універсальні ножі з таким не впораються. Ймовірно, що їх форма леза не зможе  якісно обробити м'ясо або вони зламаються від зіткнення з кістками.

Ножі м’ясника класифікують за цільовим призначенням:

  • Ніж для обробки м’яса  призначений для обробки м’ясної туші. Довжина леза ножа від 15 до 35 см, кут заточування – 15-20 градусів. Має руків’я із потовщенням всередині і виступом-обмежувачем. Зручний захват руків’я важливий для кухаря чи м’ясника в роботі, бо знижує ризики травм та захищає руку від перенавантажень. 
  • Обвалювальний ніж має вузьке та тонке заокруглене лезо аби акуратно відділити м’ясо від сухожиль і кісток, прожилок і хрящів. 
  • Ніж тесак  або сікач добре підходить для обробки дичини і птиці, м'ясної туші з кістками та риби. Він оснащений антиковзким виступом на кінці руків’я для комфортної та безпечної роботи. До того ж, лезо клинка має різновиди форм для роботи з різними тушами.
  • Філейний ніж має довжину від 16 до 20 см, його використовують як на домашній кухні, так і в ресторані, адже ним краще обробляти та нарізати філе м’яса. Він довший за універсальний, з вузькою формою клинка, деякі моделі мають гнучке лезо. Ковані моделі ножів оснащені больстером на руків’ї для кращого балансу та захисту руки кухаря.
  • Ніж для зняття шкіри має видовжену і злегка вигнуту форму. V-подібний вигляд леза потрібен для зручного відокремлення шкіри від м'ясної туші, її акуратного підрізування.

ніж для хамона, хамону, прошутто, бастурми

Чому не варто економити на покупці ножів м’ясника?

Професійні ножі для м’ясників не замінять жодні інші з дешевої сталі, адже в якісних м’ясницьких ножах більший вміст вуглецю, правильна товщина та форма леза, що впливає на якість та швидкість нарізки. Вони особливі через вузьку специфіку:

  • розрізають ті ділянки м’яса, які не під силу звичайним ножам завдяки формі леза, спеціальному вигину та вищій ріжучій здатності;
  • виготовлені з ексклюзивної сталі Nitrum, що має високий вміст вуглецю, зносостійка, тверда, не втрачає гостроту та не ржавіє;
  • їх руків’я має ергономічний дизайн, а лезо такого ножа легко правиться мусатом;
  • за довжиною ножі для м’яса від 13 до 30 см;
  • мають ергономічне руків’я, вироблене з поліпропілену або прогумоване, з антибактеріальною обробкою, що запобігає розмноженню бактерій та плісняви; кольорове кодування руків’я зручне для підприємств, що дотримуються принципів НАССР;
  • ножам притаманна вища зносостійкість й антикорозійні властивості, завдяки чому не підвладні впливу води й агресивних речовин;
  • можуть подрібнити кістки, виокремити сухожилля, адже їх леза пристосовані для цього;
  • серед них багато штампованих моделей, що дешевші за ковані та більш практичні для професійного використання.

ніж для хамона, хамону, прошутто, бастурми

Як доглядати за ножами для м’яса?

Догляд за ножами не вимагає великих грошових витрат, але при цьому не завадить знати маленькі хитрощі:

  • Їх леза треба час від часу правити мусатом під кутом 20-25 градусів. Для такого процесу краще вибирати мусати, що довші за лезо ножа.
  • Перевірка на ріжучу здатність: спробувати перерізати газетний папір без пошкоджень. Якщо йде, як по маслу, то промити, протерти насухо рушником і покласти висихати.
  • Ножі для м’ясної промисловості можна правити мусатом хоч щодня, а заточувати тоді, коли ріжуча кромка леза втрачатиме гостроту.
  • Їх краще мити вручну, а не в посудомийній машині, адже може пошкодитись лезо зі сталі і руків’я з антиковзкого поліпропілену або каучукового покриття.
  • Для нарізки м’яса треба використовувати пластмасові й дерев’яні дощечки, щоб ріжуча кромка леза довше тримала гостроту.
  • Ножі з дерев'яною ручкою краще протирати ганчіркою чи серветкою, змоченою в олії, аби вони не ставали збірником для бактерій.
  • Вироби повинні зберігатись на магнітних тримачі або в колоді, щоб уникнути контакту з іншим металевим приладдям.

ніж для м'яса, ніж м'ясника, рубки, нарізки, обробки

Де замовити ножі для м’яса?

Ви можете купити ніж для м’яса в інтернет-магазині ножів Arcos, який є офіційним і ексклюзивним імпортером і дистриб’ютором іспанського бренду в Україні. Його використовують усі професійні кухарі світу, адже ножі Аркос довговічні, ергономічні і мають антибактеріальну обробку руків’я.


ніж для м'яса, ніж м'ясника, рубки, нарізки, обробки HACCP

Чому слід купувати ножі Arcos?

  1. У вас буде 10 років гарантії на ножі, а також 2 роки гарантії на кухонні ґаджети
  2. У магазині є обмін та повернення товару протягом 14 днів з дати покупки, якщо її упаковка цілісна й оригінальна.
  3. Ви можете замовити товари, не виходячи з дому, всього лише додавши їх на сайті у кошик покупця. 
  4. Ножі м’ясника в великому асортименті є в серіях 2900, Color-Prof, Universal.
  5. Ви можете їх замовити в магазині у будь-який день з 09 до 18-00, крім вихідних. Для того є 2 способи: замовлення через сайт або дзвінок за вказаним телефоном.
  6. Діє швидка доставка (безкоштовна на суму від 1000 грн) товару через Нову Пошту від 1 до 4 робочих днів або самовивіз з магазину за домовленістю з менеджером. 
  7. Ви можете зробити покупку через передоплату або післяплату, сплатити готівкою чи розрахуватись карткою будь-якого банку. 
  8. Для зареєстрованих користувачів діють акції і розіграші на спеціалізовані ножі та кухонні ґаджети.


Усе, що ви додатково хочете знати про товар, є на сайті. Але якщо  з'являється більше питань, то дзвоніть нашим менеджерам – вони розкажуть за 1000 і 1 деталь різних моделей кухонних ножів.


ніж для м'яса, ніж м'ясника, рубки, нарізки, обробки
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
752 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
131 грн.
1
в наявностi
230 грн.
-10%
Хіт продажів
6
в наявностi
230 грн.207 грн.
Запитання та вiдповiдi
Секрет у гостроті леза, що дає змогу робити чисті й точні зрізи, зберігаючи соки та аромат м'яса.

Він перетворює кожну страву на витвір мистецтва, роблячи процес приготування не тільки простішим, а й більш творчим.

Абсолютно! З правильним інструментом, яким є ніж для м'яса ARCOS, кожен може відчувати себе майстром кулінарії.