0
0
0
 

Ніж для овочів серія Kyoto 125 мм Arcos

  • Артикул: 178200
  • Наявність: Є в наявності
Цiна 5 022 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки, кг: 0,196
Довжина, мм: 125
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 125
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки: Поліоксиметилен
Кут заточування: 12
Тип леза: Коване
Країна виробництва: Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла: 56
Колір рукояті: Чорний
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж для овочів 125 мм серія Kyoto Аркос розроблений для чищення та нарізання невеликих овочів або фруктів.

Ковані ножі серії Kyoto мають ергономічний дизайн та мінімалістичні форми, завдяки комбінуванню контрастних металевих та чорних кольорів.


Лезо ножа для кухні виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.

 

Рукоятка ножів для нарізання «Кіото» підходить для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Ножі arcos виготовлені з нержавіючої кованої сталі і поліоксиметилена, при цьому, поверхня чудово відполірована і має високу стійкість до миючих засобів, старіння і не деформується при високих і низьких температурах (від -40 до +150°С). Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для овочів пройшла антибактеріальну обробку, тому стійка до розповсюдження грибка та плісняви.

 

Ніж для овочів може бути ножем для чищення овочів, ножем для чищення картоплі, ножем для яблук, а також ножем для томатів.


ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS KYOTO?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять в професійну серію Аркос Kyoto?

До колекції увійшли такі професійні ножі: шеф-ніж або поварський ніж, японський ніж, ніж Сантоку, кухонний ніж, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ніж для нарізки, ніж для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос Kyoto?

Ножі Arcos серії Kyoto виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

  Матеріал клинка (леза) ножів Kyoto?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос Kyoto?

Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і  привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

 

Упаковка ножів Аркос серії Kyoto?

Ножі серії Kyoto – подарункова упаковка.

 

  Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

Тип заточки ножів Аркос серії Kyoto ?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

Чому варто купити кухонні ножі Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

  Де купити кухонні ножі серії Kyoto Arcos?

Купити Аркос ножі серії Kyoto можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.


Характеристики
Общие
Вага упаковки, кг 0,196
Довжина, мм 125
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 125
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліоксиметилен
Кут заточування 12
Тип леза Коване
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Колір рукояті Чорний
Серія Kyoto
Відгуків (1)
Владимир
Владимир
04.10.2013
Отличный нож, качество супер, идеальная ручка и острое лезвие.
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
702 грн.
11
в наявностi
471 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
122 грн.
Хіт продажів
6
в наявностi
214 грн.
Хіт продажів
1
в наявностi
214 грн.