0
0
0
 

Ніж для чищення овочів 100 мм Riviera Arcos (230200)

  • Артикул: 230200
  • Наявність: Є в наявності
Цiна 1 144 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки, кг: 0,13
Тип: Для овочів та фруктів, для чищення овочів та фруктів
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 100
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки: Поліоксиметилен
Кут заточування: 15
Тип леза: Коване
Країна виробництва: Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла: 56
Упаковка: Коробка
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Ніж для чищення овочів 100 мм серії «Рів’єра» Аркос розроблений для зручного очищення шкірки овочів та фруктів.

Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання.

 

Лезо ножа для чищення овочів виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для кухні довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить п’ятка, яка розміщена на кінці леза ножа кухонного і робить виріб безпечним та надійним для постійної експлуатації.

 

Рукоятку ножів для нарізання овочів серії «Рів’єра» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер ножа серії «Рів’єра» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для овочів та фруктів пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

 

Ніж для чищення овочів може бути ножем для нарізання овочів, ножем для чищення картоплі, ножем для яблук, а також ножем для томатів.

 

ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ RIVIERA?

 

Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігаємо кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

Які ножі входять в професійну серію Аркос Riviera?

До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.

 

➤ Тип ножів Аркос Riviera?

Ножі Arcos серії Riviera виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Riviera?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Riviera?

Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і  привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Riviera?

Ножі серії Riviera – подарункова упаковка.

 

➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос серії Riviera?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

 

➤ Де купити кухонні ножі серії Riviera ТМ Arcos?

Купити Аркос ножі серії Riviera можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Общие
Вага упаковки, кг 0,13
Тип Для овочів та фруктів, для чищення овочів та фруктів
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 100
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліоксиметилен
Кут заточування 15
Тип леза Коване
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Упаковка Коробка
Колір рукояті Чорний
Серія Riviera
Відгуків (2)
Таня
Таня
30.01.2014
Ножи качественные, купила 5 ножей Arcos серии Riviera. Внешний вид не изменился после 3-х лет использования. Остроту лезвия поддерживаю при помощи мусата. Даже точилки не покупала!
Алла
Алла
18.09.2013
Превосходный дизайн! Я всем хвастаюсь этими ножами! Довольна очень своей покупкой!
Хіт продажів
Хіт продажів
2
в наявностi
718 грн.
11
в наявностi
483 грн.
Хіт продажів
2
в наявностi
125 грн.
Хіт продажів
1
в наявностi
219 грн.