Ніж для хліба 200 мм серії «Манхеттен» Аркос із серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м’якоть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба.
Серію кованих ножів «Манхеттен» розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа для хліба зубчастого виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятку ножа для хліба серії «Манхеттен» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для нарізання хліба пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ MANHATTAN?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
➤ Які ножі входять до серії Аркос Manhattan?
До колекції увійшли ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, шеф-ножі, японські ножі, ножі Кіріцуке, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону.
➤ Тип ножів Аркос Manhattan?
Ножі Arcos серії Манхеттен виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Manhattan?
Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.
➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Manhattan?
Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.
➤ Упаковка ножів Аркос серії Manhattan?
Ножі серії Manhattan мають подарункову упаковку.
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?
➤ Де купити кухонні ножі серії Manhattan Arcos?
Купити Аркос ножі серії Манхеттен можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж. Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.
Общие | |
Вага упаковки, кг | 0,247 |
Тип | Для хліба |
Гарантія | 10 років |
Довжина леза, мм | 200 |
Матеріал | Нержавіюча сталь Nitrum |
Матеріал рукоятки | Поліоксиметилен |
Кут заточування | 12 |
Тип леза | Коване |
Країна виробництва | Іспанія |
Твердість за шкалою Роквелла | 56 |
Упаковка | Коробка |
Колір рукояті | Чорний |
Серія | Manhattan |