Ніж для овочів 130 мм серії «Бруклін» Аркос з блакитною рукояткою розроблений для чищення та нарізання невеликих овочів або фруктів.
Оригінальний та досконалий дизайн кованих ножів серії Arcos Brooklyn підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Кухонні ножі серії Brooklyn надихнуть та заохотять створити страви різної складності, завдяки приємній на дотик блакитній ручці та довершеному дизайну леза. Серію ножів Arcos Brooklyn розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа для овочів виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо ножа для кухні довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятку ножів для нарізання овочів серії «Бруклін» з оригінальним дизайном виготовили із стійкого матеріалу Мікарта, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки професійного ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер ножа для овочів та фруктів серії «Бруклін» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка кухонного ножа стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
Ніж для овочів може бути ножем для чищення картоплі, ножем для яблук, а також ножем для томатів.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ АРКОС БРУКЛІН?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
➤ Які ножі входять в професійну серію Аркос Brooklyn?
До колекції увійшли такі професійні ножі: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Кіріцуке, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону.
➤ Тип ножів Аркос Brooklyn?
Ножі Arcos серії Brooklyn виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Brooklyn?
Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.
➤ Матеріал рукояті (ручки) ножів Аркос Brooklyn?
Ручку ножів серії Brooklyn з блакитним малюнком виготовляють із інноваційного матеріалу Мікарта – льняне полотно у поєднанні із смолою, та обладнують нержавіючими металевими заклепками. Рукоятка з Мікарти не вбирає харчові запахи, водонепроникна, довговічна та зберігає презентабельний зовнішній вигляд під час усього періоду використання. За рахунок м’якого матеріалу пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи.
➤ Упаковка ножів Аркос серії Brooklyn?
Ножі серії Brooklyn – подарункова упаковка.
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Тип заточки ножів Аркос Brooklyn?
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.
➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?
➤ Де купити кухонні ножі Аркос Бруклін?
Купити ножі Аркос Бруклін можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж. Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.
Общие | |
Вага упаковки, кг | 0,232 |
Загальна довжина | 12 |
Тип | Для овочів та фруктів |
Гарантія | 10 років |
Довжина леза, мм | 130 |
Матеріал | Нержавіюча сталь Nitrum |
Матеріал рукоятки | Канва мікарта |
Кут заточування | 12 |
Тип леза | Коване |
Країна виробництва | Іспанія |
Твердість за шкалою Роквелла | 56 |
Упаковка | Коробка |
Колір рукояті | Синій |
Серія | Brooklyn |