Ніж для обробки м’яса 180 мм серії «Колор-проф» Аркос використовують для обробки м’ясної туші, видалення прожилок та хрящів.
Серію професійних ножів Аркос «Колор-проф» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо ножа для м’яса виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для обробки м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка професійних ножів м’ясника серії «Колор-проф» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену та каучукового покриття, яким характерна стійкість до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «Колор-проф», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання.
Рукоятка ножа Аrcos гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці. Не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.
Серію ножів м’ясника Аркос «Колор-проф» рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. У комплект входять поліпропіленові кліпси для рукоятки різних кольорів, які можна стандартизувати згідно норм НАССР.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ СOLOUR-PROF?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
➤ Які ножі входять в професійну серію Аркос Сolour-prof ?
До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, топор для м'яса, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.
➤ Тип ножів Аркос Сolour-prof ?
Ножі Arcos серії Сolour-prof виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Сolour-prof ?
Леза ножів Аркос виробляються із запатентованої сталі NITRUM, що є поєднанням інноваційних матеріалів. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.
➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Сolour-prof ?
Суцільнолиту рукоятку ножів виготовлену з поліпропілену та еластомеру прикріплюють до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії Сolour-prof – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії Сolour-prof при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.
➤ Упаковка ножів Аркос серії Сolour-prof ?
Ножі серії Сolour-prof упаковані в блістер
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Тип заточки ножів Аркос серії Сolour-prof ?
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.
➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos ?
➤ Де купити кухонні ножі серії Сolour-prof ТМ Arcos?
Купити Аркос ножі серії Сolour-prof можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж. Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.
Общие | |
Вага упаковки, кг | 0,166 |
Тип | HACCP, для м’яса |
Гарантія | 10 років |
Довжина леза, мм | 180 |
Матеріал | Нержавіюча сталь Nitrum |
Матеріал рукоятки | Прогумована |
Кут заточування | 15 |
Тип леза | Штамповане |
Країна виробництва | Іспанія |
Твердість за шкалою Роквелла | 56 |
Упаковка | Блістер |
Колір рукояті | Сірий |
Серія | Colour-prof |