Ніж для хліба 200 мм серії «Рів’єра» Аркос із серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м’якоть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба.
Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа для хліба зубчастого виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.
Рукоятку ножа для хліба серії «Рів’єра» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножа arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для нарізання хліба пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ RIVIERA?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
➤ Які ножі входять до серії Аркос Riviera?
До колекції увійшли такі професійні ножі: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.
➤ Тип ножів Аркос Riviera?
Ножі Arcos серії Riviera виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Riviera?
Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.
➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос Riviera?
Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.
➤ Упаковка ножів Аркос серії Riviera?
Ножі серії Riviera – подарункова упаковка.
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?
➤ Де купити кухонні ножі серії Riviera Arcos?
Купити Аркос ножі серії Riviera можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж. Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.
Общие | |
Вага упаковки, кг | 0,245 |
Тип | Для хліба |
Гарантія | 10 років |
Довжина леза, мм | 200 |
Матеріал | Нержавіюча сталь Nitrum |
Матеріал рукоятки | Поліоксиметилен |
Кут заточування | 15 |
Тип леза | Коване |
Країна виробництва | Іспанія |
Твердість за шкалою Роквелла | 56 |
Упаковка | Коробка |
Колір рукояті | Чорний |
Серія | Riviera |