Ніж поварський 300 мм серії «Рів’єра Біла» Аркос з білою рукояткою – багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт.
Елегантний та досконалий дизайн серії кованих ножів Arcos Riviera White підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Його витончена білосніжна ручка та довершений дизайн леза надихнуть та заохотять створити страви різної складності, зробивши процес готування ще кращим і захоплюючим. Серію ножів Arcos Riviera White розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа шеф-повара виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо поварського ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.
Рукоятку шеф-ножів серії «Рів’єра Біла» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер ножа серії «Рів’єра Біла» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ RIVIERA WHITE?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
➤ Які ножі входять в серію Аркос Riviera White?
До колекції увійшли ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.
➤ Тип ножів Аркос Riviera White?
Ножі Arcos серії Riviera White виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Riviera White?
Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.
➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії Riviera White?
Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.
➤ Упаковка ножів Аркос серії Riviera White?
Ножі серії Riviera White – подарункова упаковка.
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Тип заточки ножів Аркос серії Riviera White?
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.
➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?
➤ Де купити кухонні ножі серії Riviera White Arcos?
Купити Аркос ножі серії Riviera White можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та купити ніж. Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.
Общие | |
Вага упаковки, кг | 0,49 |
Тип | Шеф |
Гарантія | 10 років |
Довжина леза, мм | 300 |
Матеріал | Нержавіюча сталь Nitrum |
Матеріал рукоятки | Поліоксиметилен |
Кут заточування | 15 |
Тип леза | Коване |
Країна виробництва | Іспанія |
Твердість за шкалою Роквелла | 56 |
Упаковка | Коробка |
Колір рукояті | Білий |
Серія | Riviera WHITE |
Немає відгуків про цей товар.