• Головна

  • Новинки

  • Ножі за призначенням

  • Ножі по серіях

  • Набори ножів

  • Точилки для ножів

  • Супутні товари

  • Посуд для кухні

  • Кухонні інструменти

  • Сир&Вино

  • Уцінений товар

  • Подарунковий сертифікат

  • Ніж обвалювальний 160 мм Maitre Arcos 151500


    Модель: 151500
    Наявність: Є в наявності
    658 грн.
    Купити

    Ніж для обвалки м’яса 160 мм серії «Майтре» Аркос використовують для відділення м'яса від кісток та хрящів.

    Серія кухонних ножів «Майтре» Аркос ідеальна для невеликих кухонь та підходить для побутового використання.

    Лезо ножа для обробки м’яса і кісток виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

     

    Рукоятка ножа для кухні серії «Майтре» легка та ергономічна в процесі експлуатації, підходить для щоденного використання. Рукоятку ножа для м’ясника виготовили з ударостійкого матеріалу – антиковзкого поліпропілену, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки професійного ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Рукоятка ножа обвалювального стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

     

    ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО КУХОННІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ MAITRE?

     

    Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

    • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
    • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
    • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
    • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
    • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
    • Зберігаємо кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

     

    Які ножі входять в професійну серію Аркос Maitre?

    До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону.

     

    ➤ Тип ножів Аркос Maitre?

    Ножі Arcos серії Maitre виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

     

    ➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос Maitre?

    Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації. 

     

    ➤ Матеріал рукояті (ручки) ножів Аркос серії Maitre?

    Суцільнолита рукоятка ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії Maitre  – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд.

     

    ➤ Упаковка ножів Аркос серії Maitre?

    Ножі серії Maitre упаковані в блістер

     

    ➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

    56 HRC

    При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

     

    ➤ Тип заточки ножів Аркос серії Maitre?

    Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.

     

    ➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?

    • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
    • Висока якість за розумною ціною.
    • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
    • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
    • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
    • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
    • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
    • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

     

    ➤ Де купити кухонні ножі серії Maitre ТМ Arcos?

    Купити Аркос ножі серії Майтре можна в нашому офіційному інтернет-магазині ножів arcos.com.ua. Ми з радістю допоможемо обрати та  купити ніж.  Доставка замовлення без затримки по Україні відбувається кур’єрською службою Нова Пошта: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Маріуполь, Луцьк, Рівне, Суми, Полтава, Житомир, Ужгород, Кропивницький, Миколаїв, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів та по областях.

    Общие
    Вага упаковки, кг 0,14
    Тип Для м’яса, обвалювальні
    Гарантія 10 років
    Довжина леза, мм 160
    Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
    Матеріал рукоятки Поліпропілен
    Кут заточування 15
    Тип леза Штамповане
    Країна виробництва Іспанія
    Твердість за шкалою Роквелла 56
    Упаковка Блістер
    Колір рукояті Чорний
    Серія Maitre
    Наташа
    19.04.2015
    text_comment
    Очень удобный нож. Самый любимый рабочий инструмент теперь
    Сергей
    15.02.2015
    text_comment
    Отличный инструмент. Удобно лежит в руке. Очень советую.
    Ольга
    10.10.2013
    text_comment
    С помощью этого ножа всегда очень быстро и легко разделываю курочку: отделяю мясо от кости, жира и сухожилий. Нож хорошо подходит для повседневного использования, я в этом убедилась. Советую!