Ніж для хліба 180 мм Clasica Arcos (256400ВП)

Відгуки:
(2)
  • Артикул: 256400ВП
  • Наявність: немає в наявностi
1 146 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага упаковки кг.: 255
Тип: Для хліба
Гарантія: 10 років
Довжина леза, мм: 180
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Офіційний дистриб'ютор

Офіційний дистриб'ютор ARCOS в Україні

Швидка доставка

Доставка протягом 1-3 днів по Україні

Гарантія якості

10 років гарантія на ножі

Завдяки виготовленню з цілісної кованої деталі, цей ніж має великий попит у професійних кухарів. Лезо виготовлене з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, підвищує твердість, різальну здатність і довговічність леза. Ручки виготовлені з Поліоксиметилену (POM), цей пластик є красивим і міцним матеріалом, що стійким до агресивних чистячих засобів і не деформується при високих і низьких температурах ( від - 40 до +150 градусів). Заклепки, що шпунтують, зроблені з особливого сплаву з нержавіючої сталі, який гарантує високу стійкість до корозії.

Ковані ножі ARCOS серії CLASICA






Питання, що часто ставляться, про серію Класика :


✅Тип ножів ARCOS CLASICA ❓❔❓

Ковані ножі.

КОВАНІ НОЖІ СЕРІЇ CLASICA

Лінійка цельнокованых кухонних ножів Clasica від Arcos увійшли гострі різальні інструменти з лезами з кованої сталі X45 CrMoV15 і рукоятьми з чорної ацетальної смоли. Вироби мають класичний європейський екстер'єр: перевірену традиційну геометрію клинків, руків'я з больстером і розвиненою задньою голівкою, з кріпленням накладок великими глухими заклепками.

Заточування лез - двостороннє, симетричне, під кутом в 15 градусів. Твердість різальної кромки досягає 53-56 HRC, що дозволяє оперативно правити її мусатом і одночасно дає хороший тривалий рез.

До колекції увійшли моделі для чищення овочів і фруктів, універсальні інструменти кухаря, хлібний ніж, шефи різного розміру, інструменти для нарізки і так далі.

✅МАТЕРІАЛ КЛИНКА (ЛЕЗА) ARCOS CLASICA ❓❔❓

Сталь кована NITRUM.
Збагачений азотом, сталевий сплав NITRUM є не лише нержавіючим, але і екологічним, оскільки його виробництво не впливає негативно на довкілля. Він призначений виключно для виробництва ножів ARCOS, що відрізняються стійкістю до корозії, довговічністю, збереженням різальної кромки і презентабельного зовнішнього вигляду під час усього періоду експлуатації. Такі характеристики ножів забезпечуються особливими властивостями NITRUM® - ексклюзивною неіржавинний сталі. З 2011 року почалося виробництво вдосконаленої версії кованих ножів марки ARCOS, в основі якої лежить сукупність інноваційних матеріалів NITRUM® + MOVA, що є самими останніми досягненнями в області виробництва сталевих сплавів.

✅МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ ARCOS CLASICA ❓❔❓

Поліоксиметилен (ПОМ).
Поліоксиметилен або ацетальна смола - це термопластичний матеріал, отриманий в результаті полімеризації формальдегіду. Він був розроблений з метою заміни металів і сплавів в різних сферах діяльності. Існує декілька модифікацій продуктів, створених на основі поліоксиметилену. Усі вони підрозділяються на дві групи: гомополімери і сополімери.
Рукояті з цього матеріалу відрізняються зносостійкістю, стійкістю до дії різної температур, пластичністю, міцністю і відсутністю взаємодії з вологою, кислотними або лужними розчинами. Крім того, полімерна основа дозволяє надавати виробам будь-якої форми. Поліоксиметилен рекомендований для використання у виробництві столових приладів, оскільки є абсолютно нетоксичним і, крім того, ідеально облягає хвостовик предметів, не створюючи щілин, в які можуть проникнути мікроскопічні елементи їжі. Ацетальні смоли застосовують багато виробників ножів, серед яких Wuesthof, Zwilling J. A. Henkels і інші.

✅ВИД УПАКОВКИ ARCOS CLASICA ❓❔❓

коробка

✅ТВЕРДІСТЬ ЗА ШКАЛОЮ РОКВЕЛЛУ (HRC) ARCOS CLASICA ❓❔❓

56 HRC.
При виготовленні сталевих виробів виробником контролюється безліч параметрів, серед яких одним з найважливіших є твердість матеріалу. Вона перевіряється за допомогою спеціального твердомера, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Принцип перевірки полягає у втискуванні металевої кульки у випробовувану поверхню під певним зусиллям. Після закінчення процесу поглиблення, що з'явилося, заміряється, результат виражається в умовних одиницях, позначення яких в англійській транскрипції виглядають як HRC. Шкала твердомеров розбита в межах 20-67 одиниць. 56 HRC.

✅ТИП ЗАТОЧУВАННЯ ARCOS CLASICA ❓❔❓

Двостороння симетрична.
Різальна кромка заточується з двох сторін під однаковим кутом, чим забезпечується рівний рез і поліпшені можливості контролю ножа під час роботи з ним. Відмітною особливістю таких клинків виступає гранична непримхливість, що істотно спрощує експлуатацію. Ніяких особливих знань для роботи з ножем не потрібно, і він буде зручний в зверненні для будь-якої людини, незалежно від його робочої руки.

✅КУТ ЗАТОЧУВАННЯ ARCOS CLASICA ❓❔❓

15 градусів
(c кожної сторони)

✅Країна-виробник ARCOS CLASICA ❓❔❓

Іспанія
Характеристики
Общие
Вага упаковки кг. 255
Тип Для хліба
Гарантія 10 років
Довжина леза, мм 180
Матеріал Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки Поліоксиметилен
Кут заточування 12
Тип леза Коване
Країна виробництва Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла 56
Серія Classica
Вiдео
Відгуків (2)
Светлана
Светлана
29.04.2014
Отличное качество заточки ножа, позволяет использовать не только для свежего хлеба но и для нарезки спелых томатов. Очень довольна покупкой. Рекомендую
Mihei
Mihei
05.09.2013
Хороший добротный нож, по качеству значительно лучше тех же Berghoff.