0
0
0
 

Оновлений сайт Аркос стає більш зручним і сучасним

Оновлений сайт Аркос стає більш зручним і сучасним

Кухонні і професійні ножі користуються постійним попитом серед закладів HoReCa і харчових підприємств, а також в колі домашніх користувачів. Сьогодні ринок пропонує величезний вибір ножів різної якості. Знайти і вибрати свій надійний кухонний ніж – буває складним завданням.

Ми оновили сайт Аркос, щоб бути ближче до покупця, надати йому легкий і зручний пошук, розкрити інформацію про серії та особливості різних видів ножів, допомогти порадами щодо вибору та догляду за кухонними ножами.

Сайт зберіг колишню структуру, при цьому поліпшили навігацію по сайту, додали якісні зображення. Тепер пошук і вибір кухонних ножів, точилок і інструментів для кухні став зручнішим і швидшим, а здійснювати покупки стало приємніше!

В найближчому майбутньому наш інтернет-магазин Аркос поповниться кухонним посудом іспанського виробника ARCOS. Будуть представлені сковороди, каструлі, сковороди ВОК відмінної якості, весь посуд з ергономічним і стильним дизайном.

Також не переставатимемо радувати своїх покупців регулярними знижками. Підпишіться на нашу розсилку, щоб бути в курсі вигідних пропозицій!

Сайт Аркос - інтернет-магазин кухонних і професійних ножів і інструментів іспанського бренду ARCOS.

Ножі Arcos - іспанська якість, відточена століттями.

  • 10 років гарантії на ножі
  • Зручний спосіб оплати
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
  • Професійна консультація