0
0
0
 
Каталог
Офiцiйний дистриб'ютор ARCOS в Українi
10 рокiв гарантiї якостi
Швидка доставка по Українi
Власний шоурум
Нові надходження
ПОПУЛЯРНІ КАТЕГОРІЇ

Інтернет-магазин АРКОС

Інтернет-магазин ножів та кухонного посуду ARCOS – офіційний сайт і дистриб’ютор іспанського бренду ARCOS в Україні. Ножі Аркос відомі у всьому світі серед професіоналів та домашніх користувачів завдяки поєднанню стиля, бездоганної якості і розумної ціни кухонних ножів та інструментів.

5 причин купити кухонні ножі в інтернет-магазині Аркос

  1. ARCOS – всесвітньо відомий виробник ножів. Виробництво розташоване в Іспанії.
  2. Кухонні ножі вироблені з нержавіючої сталі високого класу Nitrum. Сталь Nitrum забезпечує ножам довговічність, високу ріжучу здатність, ножі довго тримають заточку і не іржавіють.
  3. Ножі зручні при частому використанні: вони ергономічні, ідеально збалансовані, витримують інтенсивні навантаження. Різноманітність моделей ножів дозволяє вибрати свій ідеальний ніж.
  4. В наявності на складі великий асортимент професійних ножів, поварських кухонних ножів і інструментів для кухні. Крім ножів в інтернет-магазині Аркос представлені інструмент для заточування ножів, мусати, точила для ножів, набір ножів, чохли для ножів, обробні дошки, штопори, кухонний інструмент, кухонний посуд і різні кухонні дрібниці для побуту.
  5. На всі ножі Аркос діє гарантія 10 років.

На нашому офіційному сайті Аркос Ви маєте можливість купити ніж Аркос за прийнятною ціною, ознайомитися з корисними статтями і порадами про кухонні ножі Arcos і догляд за ними, прочитати відгуки на ножі, дізнатися про новинки, акції та знижки. Якщо у Вас є питання, як вибрати ножі, телефонуйте, і наші кваліфіковані консультанти з радістю допоможуть.